.

Mit rejt a tudatalattiAz elme egy titokzatos mátrix, tele rejtett programozásokkal, amelyek egyszerre meglepőek és tanulságosak is lehetnek, ha valaki elkezd kutatni a saját tudatalattijában.


 

A következő játék hihetetlen dolgokat képes feltárni bárkiről, okozhat meglepetést, sokkot és örömöt is egyben.

 
A következő játék hihetetlen dolgokat képes feltárni bárkiről, okozhat meglepetést, sokkot és örömöt is egyben.

Először is képzelj el egy sivatagot, ami sokkal nagyobb, mint ameddig a szemed ellát. Ebben a sivatagban van egy kocka.

Az első feladat az, hogy leírd ezt a kockát. Hogyan néz ki? Milyen nagy? Milyen anyagból van? Pontosan hol helyezkedik el a földtől?

Itt nincsenek jó válaszok, csupán válaszok. Állj meg egy pillanatra, mert a részletek fontosak.

Ahogy nézed a sivatagot és a kockát észreveszed, hogy van ott egy létra is. A második feladat, hogy leírd ezt a létrát. Milyen anyagból készült a létra? Milyen nagy? Hogyan helyezkedik el a kockához képest?

Most képzeld el, hogy a képben megjelenik egy ló. A harmadik feladat, hogy írd le a lovat! A legfontosabb, hogy hol van ez a ló és mit csinál? Megy a ló valahová?

Most virágokat látsz magad előtt. Az utolsó előtti feladat, hogy leírd, milyenek ezek a virágok? Hány virágot látsz? Hogyan néznek ki? Hol vannak a lóhoz, a kockához, a létrához és a homokhoz képest?

Utoljára képzelj el egy vihart a sivatagban! Írd le a vihart! Milyen típusú a vihar? Közel van vagy távol? Milyen irányba tart? Milyen hatással van a lóra, a virágokra, a kockára vagy a létrára?

Ha megfelelő módon mentél végig a feladatokon, akkor a továbbiak szórakoztatóak lesznek. Ha nem, akkor a következő rész tönkreteszi a képességedet, hogy valaha is újra játszd ezt a játékot. Ha nem akarod elrontani örökre, akkor inkább most menj vissza az elejére.

Kész vagy? Innen már nincs visszaút.

A kocka Te magad vagy

Ha a kocka nagy, akkor nagy az esélye, hogy magabiztos ember vagy aki képes arra, hogy jó vezető legyen. Ha a kocka kicsi, akkor valószínűleg egy félénk, szerény ember vagy, aki nem igazán szereti, ha egy nagy buliban észreveszik.

A kocka függőleges elhelyezekedése megmutatja, hogy mennyire vagy kiegyensúlyozott. A homok alatt pihen vagy homok borítja? Valószínűleg inkább aprólékos vagy és képes gondolkodni minden lépésed előtt. Ha a kocka a homokban áll, akkor gyakorlatias ember vagy, aki pontosan tudja, mit akar az élettől. Ha a kocka forog vagy mozog, akkor képes vagy a megszokottól eltérő gondolkodásra, és többnyire nem állsz készen arra, hogy egyetérts a szabályokkal és a sztereotípiákkal. Egy kocka, amely a levegőben lóg azt jelzi, hogy művészi személyiséged van nagy képzelőerővel.

Ha a kocka belül üres, akkor a belső világod és az életszemléleted még formálódik a megfelelő alakúra. Ha tömör, akkor teljesen kialakult a személyiséged, akit nehéz manipulálni.

A létra jelenti a barátaidat

Ahogy a létrát elképzelted, az sokat elárul a közeli rokonaidról és barátaidról, és hogy hogyan kezeled őket.

Ha a létra érinti a kockát, akkor a barátaid segítségével tudod megoldani a problémáidat, és nyitott vagy feléjük. Ha nem ér a kockához, akkor elég magabiztos vagy, és inkább a saját lábadon állsz.

Ha a létra alacsonyabb, mint a kocka, akkor egy tekintély vagy a barátaid számára; ha ugyanazon a szinten van, akkor egyenlőként kezeled a barátaidat. Ha a létra magasabb, mint a kocka, ez azt jelenti, hogy a barátaid véleményétől függesz.

Egy új létra azt jelzi, hogy a barátaid javarészt olyan emberek, akiket nemrég sikerült megismerned. Ha a létra régi, akkor a barátaid nagyrészt olyanok, akiket már jó ideje ismersz.

A létra fokait illetően, ha nincs több 3-5 foknál, akkor csak pár embert engedsz a köreidbe. Ha egy tucat foka van, akkor csak néhány, de többnyire igaz baráttal rendelkezel, míg a többiek csak ismerősök. Ha a létrának sok foka van, ez azt jelenti, hogy nyitott és nagyon békés természetű ember vagy.

A ló szimbolizálja a partneredet

A képzeletbeli lovad megjelenése sokat elárul arról, hogy milyennek szeretnéd látni a partnered.

Egy erős, barna igáslovat látsz? Akkor egy megbízható partnerre vágysz, akire támaszkodhatsz. Egy gyönyőrű és fényes Pegazust vagy egy egyszarvút képzeltél el? Ez azt jelenti, hogy a külső csillogást becsülöd, és ha valamilyen képzeletbeli teremtményre gondoltál, akkor valószínűleg olyanról álmodsz, aki soha nem lesz a tiéd, mint például egy híresség.

A lovad a kockához dörzsöli a nyakát vagy annak a sarkában majszol valamit? Te és a kedvesed valószínűleg nagyon szoros és meleg kapcsolatban vagytok.

A lovad messze van a kockától vagy távolodik tőle? Lehet, hogy nem vagy egészen biztos a partneredben, vagy úgy gondolod, hogy nem teljesen őszinte veled.

A virágok jelképezik a gyermekeidet

A virágok száma azt jelenti, hogy hány gyereket szeretnél. Egyes értelmezések szerint a virágok a művészi ambíciót szimbolizálják.

Egyesek csak egy hervadt százszorszépet képzelnek el, mások egy virágzó kertet látnak, amely beborítja magát a kockát és a sivatagot is. A virágok színe és életereje a gyerekeid egészségéről és jólétéről árulkodnak.

A virágok elhelyezkedése - különösen a kockához viszonyítva - érdekes részleteket mutat meg a gyerekeiddel fennálló kapcsolatodról.

A vihar jelenti a félelmeidet

Egy vihar jelképezi a fenyegetést és szorongást önmagaddal és a környezeteddel kapcsolatban. Ez jelzi az elméd jelenlegi állapotát, és hogy hogyan látod a kockázat valószínűségét az életedben.

Ha a vihar messze van valahol a horizonton, akkor alig vagy egyáltalán nincs baj, és ez a teljesítmény egyedül neked köszönhető. Ha közel van a kockához, de nem befolyásolja, akkor képes vagy szembeszállni a nehézségekkel, melyekkel szemben találod magad, és könnyen legyőzöd őket.

Ha magadat a vihar közepén képzelted el, és az elemek kárt tettek a kockában, a létrában és a virágokban, akkor a problémák éppen eluralkodnak rajtad. Ilyen időkben fontos emlékezni arra, hogy tekintettel a jellemedre képes vagy legyőzni mindent könnyedén.

Bármi lett is az eredmény, ne feledd könnyedén venni és játékként kezelni a tesztet!

Címkék: 

 

Webcam Fuengirola

csak egy kattintás és élőben nézhető a fuengirolai tengerpartVár a Costa del Sol

 


 

 
 

 

cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china