.

Mit árul el ujjunk hossza személyiségünkről
Mit árul el ujjunk hossza személyiségünkről

Ki gondolta volna, hogy megtudhatunk magunkról valamit az ujjaink hossza alapján? A fenti képen A, B és C jelöléssel három különböző kezet láthatunk. Mindhárom esetben a gyűrűsujj, a középső és a mutatóujj különböző, vagy néha egyforma hosszúságú. Tegyük fel magunk elé a bal kezünket, és válasszunk a képek közül, hogy melyikhez áll a legközelebb.

A típus - A bájos, de pragmatikus

Azok, akiknek a gyűrűsujja hosszabb, mint a mutatóujja, általában bájosak és meglehetősen ellenállhatalanok. Az A típusúak azok, akik képesek kibeszélni magukat szinte bármilyen helyzetből. Emellett agresszívek, és kiváló problémamegoldó képességekkel rendelkeznek. Általában hihetetlenül együttérzőek, gyakran tudósok, mérnökök, katonák és a keresztrejtvények mesterei.

B típus - A magabiztos, intézzük el típus

A mutatóujjnál rövidebb gyűrűsujjal rendelkező emberek magabiztosak, intézzük el típusúak. Imádják a magányt abban a munkában, illetve azokban a dolgokban, amiket meg kell tenniük, de ez nem feltétlenül jelent befelé fordulást. Nagyon célirányosak, és nem szeretik, ha zavarják őket. Értékelik azt, amivel már rendelkeznek, de gyakran többre vágynak.

C típus - A békeharcos

A C típusúak békeszerető és konfliktuskerülő emberek. Az azonos hosszúságú gyűrűs- és mutatóujjal rendelkezők jól szervezettek, és nem szeretnének mást, csak kijönni mindenkivel. A kapcsolatokban hűségesek, gyengéd és gondoskodó partnerek, de vigyázz: A C típusúakban van egy tüzes mag, amit a normális napi tevékenységeik során elfojtanak, de veszélyes lehet, ha elszabadul. Lehetnek békeharcosok, de maradjanak a jó oldalukon.

Higher Perspective cíkke újvilágtudat fordítása

 

Webcam Fuengirola

csak egy kattintás és élőben nézhető a fuengirolai tengerpartVár a Costa del Sol

 


 

 
 

 

cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china