.

Mit árul el ujjunk hossza személyiségünkről
Mit árul el ujjunk hossza személyiségünkről

Ki gondolta volna, hogy megtudhatunk magunkról valamit az ujjaink hossza alapján? A fenti képen A, B és C jelöléssel három különböző kezet láthatunk. Mindhárom esetben a gyűrűsujj, a középső és a mutatóujj különböző, vagy néha egyforma hosszúságú. Tegyük fel magunk elé a bal kezünket, és válasszunk a képek közül, hogy melyikhez áll a legközelebb.

A típus - A bájos, de pragmatikus

Azok, akiknek a gyűrűsujja hosszabb, mint a mutatóujja, általában bájosak és meglehetősen ellenállhatalanok. Az A típusúak azok, akik képesek kibeszélni magukat szinte bármilyen helyzetből. Emellett agresszívek, és kiváló problémamegoldó képességekkel rendelkeznek. Általában hihetetlenül együttérzőek, gyakran tudósok, mérnökök, katonák és a keresztrejtvények mesterei.

B típus - A magabiztos, intézzük el típus

A mutatóujjnál rövidebb gyűrűsujjal rendelkező emberek magabiztosak, intézzük el típusúak. Imádják a magányt abban a munkában, illetve azokban a dolgokban, amiket meg kell tenniük, de ez nem feltétlenül jelent befelé fordulást. Nagyon célirányosak, és nem szeretik, ha zavarják őket. Értékelik azt, amivel már rendelkeznek, de gyakran többre vágynak.

C típus - A békeharcos

A C típusúak békeszerető és konfliktuskerülő emberek. Az azonos hosszúságú gyűrűs- és mutatóujjal rendelkezők jól szervezettek, és nem szeretnének mást, csak kijönni mindenkivel. A kapcsolatokban hűségesek, gyengéd és gondoskodó partnerek, de vigyázz: A C típusúakban van egy tüzes mag, amit a normális napi tevékenységeik során elfojtanak, de veszélyes lehet, ha elszabadul. Lehetnek békeharcosok, de maradjanak a jó oldalukon.

Higher Perspective cíkke újvilágtudat fordítása

 

Webcam Fuengirola

csak egy kattintás és élőben nézhető a fuengirolai tengerpartVár a Costa del Sol