.

Mi lehet a valódi ok, amiért 2024-ben sem fognak embert küldeni a HoldraA fősodratú médián kívűl igen széles körben tartja magát az a nézet, hogy a Hold már foglalt.


Ennek az elképzelésnek alátámasztására az egyk legjelentősebb érv az, hogy 1972 óta emberi részvétellel. nem indult kutatás a Hold felfedezésére. Közel fél évszázaddal korábbi technikával az Apollo program keretében sikerült embert küldeni a Holdra. Azóta 48 év telt el, ami minden téren hihetetlen technikai fejlődést hozott, de Hold expedíciót ennyi idő alatt még csak nem is terveztek, pedig a Holdkozel van és tele van megválaszolatlan kérdésekkel. 
 

Csak néhány érdekesség, amire a tudomány eddig nem tudott egyértelmű választ adni
Miért nem csapódik a Hold a be Földbe? Méretéből adódó tömege és a fizka törvénye alapján a Föld garvitációja miatt ennek már régen be kellett volna következnie.
Hogyan keletkezett? Az eddigi elméletek nem tudják megmagyarázni keletkezését, csak feltevések vannak.
Az Apolló program asztronautái hogyan hozhattak magukkal felszínéről a Naprendszernél idősebb kőzet mintákat.
Mik azok a NASA fotókon felfedezhető különös alakzatok a Hold felszínén?

Mik azok az időnként felvillanó fányjelenségek, amikre már 1540-ben is felfigyeltek?

 
<iframe width="620" height="379" src="https://www.youtube.com/embed/Nthbjr012dU" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

Ezek a megválaszolatlan kérdések csupán töredékei a megfigyelt anomáliáknak. Rengeteg ismeret hiányzik, amire az elmúlt 100 évben nem találtak választ.
Az 1960-as években az Apollo program keretén belül nagy lendülettel indult a holdraszállás előkészítése és megvalósítása. Ennek célja ember eljuttatása a Holdra.  Ez sikerrel meg is történt, de a program utolsó két előkészített expedíciója 1972-ben pénzhiányra hivatkozva elmaradt.  Különös hasonlóság, hogy a 2024-re beharangozott  Artemis program, aminek keretében újra asztronautákat küldenének a Holdra, pénzhiány miatt bizonytalan ideig elhalasztva. Érdemes megjegyezni, hogy a sokkal távolabbi Mars kutatásának költségvetése változatlan maradt.

A hivatalos indoklás szerint a Hold utazás halasztásának oka a koronavírus miatt kialakult pénzhihány, de hogy mi az igazi ok, azt csak a legfelsőbb döntéshozók tudják.


 
Címkék: 

 

Webcam Fuengirola

csak egy kattintás és élőben nézhető a fuengirolai tengerpartVár a Costa del Sol

 


 

 
 

 

cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china