.

Lassanként kiderül, miért nem küldünk embert a Holdra 1972 ótaMára sokan furcsálják, hogy bár meg­te­het­tük volna, de még­sem küld­tünk em­bert a Holdra az el­múlt 44 évben.


De vajon miért?

 
Az alábbi vi­deó képei elég meggyőzően bizonyítják, hogy a Hold nem egy használaton kívűli, lakatlan égitest.  Valakik vannak ott. A különböző szondák képei és az Apollo program idején készült videók  még a meg­rög­zött két­ke­dő­ket is el­bi­zony­ta­la­nítják... vagy leg­alábbis el­gon­dol­kod­tatják.
 
 
Lelkes amatőr kutatók összevágták egyetlen videóba az elmúlt több mint negyven év legfurcsább észleléseit, amelyeket a Holdon tettek.
 
<iframe width="620" height="379" src="https://www.youtube.com/embed/mJ81Ouhjrig" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
 
A NASA tudósai 1960-ban még azzal dicskedtek, hogy képesek lennének bázisokat létrehozni a Holdon, bányászni fognak, és kolóniákat alapítanak majd. De érdekes módon a 80-as évekre hirtelen megváltoztak a terveik... A Hold meghódítása helyett az űrsikló program került előtérbe, pedig a technológia, és a tervek már készen álltak a további Hold expedíciókhoz. Ezek az utazások valamiért elmaradtak, inkább a költségesebb és kevesebb tudományos eredményt ígérő űrsikló program került megvalósításra.

Az utóbbi években egyre többen hiszik azt, hogy egy hatalmas átverés áldozata lett az emberiség. Az amerikai űrhivatal és az űrkutatást irányító kormányszervek próbálják azt a képet mutatni, hogy a Hold egy kopár, halott kődarab, holott a bizonyítékok nem erre utalnak...


A hosszú szivar alakú valamit még az Apollo 20 fényképezete le

Ugyanaz a szerkezet, kicsit jobb felbontásban

A gigantikus űrhajónak látszó valami mérete
 
Egyes vélekedések szerint a NASA már évtizedek óta tudatában van annak, hogy a földönkívüliek vannak a Holdon.  Elképzelhetetlen, hogy a közreadott képeken, videókon látható furcsa építmények, vagy idegen űrhajó roncsok elkerüljék a figyelmüket.


A legvadabb elképzelések szerint a Holdon a földönkívüliek építettek bázisokat, és ezért a földi űrhajósok nem kívánt látogatók ezen az égitesten. A Hold utazások abbahagyása úgy tűnik, ezt igazolja.

Hogy mi az igazság, egyszer majd csak kiderül,

 

Címkék: 

 

Webcam Fuengirola

csak egy kattintás és élőben nézhető a fuengirolai tengerpartVár a Costa del Sol