.

Különös koponyákAz akadémikus tudomány még mindig a darwini fejlődéstörténetet tartja a mai ember, a Homo sapiens, kialakulásának egyetlen útjaként


Pedig ez az elmélet ezer sebből vérzik. Sok a megmagyarázhatatlan, evolúciós ugrás az emeriség történetáben, az ókori népek eredetéről szóló történetekben szinte mindenütt előfordulnak az égből jött, teremtő istenek. Már az ősi sziklarajzokon is furcsa alakokat ábrázoltak a kőkorszak kezdetén.  Az utóbbi száz évben sok olyan lelet került elő, amelyekre a hivatalos tudomány nem tud magyarázatot adni.

Ilyenek ezek a koponyák, amelyeknek földön kívül sejtik eredetét.
A csillaggyermek és mai ember kopnyája

Az 1930-as években Mexikóban különös koponyára bukkantak. A koponya jellegzetességei teljesen elütnek a Homo sapiens kopnyájának tulajdonságaitól. Lloyd Pye egykori veterán kutató 12 évig tanulmányozta a csillaggyermek koponyát és arra a megállapításra jutott, hogy ennél a leletnél nincs evolúciós előzmény, nem tudni ez a kopony honnan ered. Ez a lelet nem egyedülálló, mivel azutóbbi években találtak egy hozzá nagyon hasonló felépítésű másik koponyát is.


Azt, hogy ezekkel a kopnyákkal rendelkező lények mennyire elütnek az eddig ismert és az evolúciós elmélet alapján úgy-ahogy megmagyarázható formáktól jól szemlélteti a 3D -és számítógépes modelezés, melyet Marcia K.Moore készített.


De ezzel nincs vége a sornak

Bulgáriában találták ezt a fejlődéstanilag sehová nem sorolható furcsa koponyát. Még nem tudták megállapítani, ez valamilyen ismeretlen, kihalt állatfaj, vagy esetleg egy értelmes lény kopnyája. Amit viszont biztosan tudnak, a lelet nem illeszkedik a darwini evolúciós elméletbe.

A következő koponya már rendelkezik a normál emberi koponya tulajdoságaival, azzal a különbséggel, hogy a koponyaüreg majnem duplája az átlagosnak.
 

Különleges leletek egészen kis méretetben is előfordulnak.

2003-ban a chilei Atacama-sivatagban a kutatók egy igen különös felfedezést tettek: a homok fogságából egy mindössze 15 centiméteres élőlény mumifikálódott maradványa került elő.

A vzsgálatok eleinte azt sem tudták megállapítani, hogy a lény emberszerű főemlős-e vagy sem. Az embereknek 12, míg az emberszabású majmoknak például 13 pár bordájuk van, ezzel szemben a furcsa élőlénynek csupán tíz pár volt.

Ez sem fér bele a darwini elméletbe.

Végül magyarázatra szorul a közelmúltban a perui sivatagban felfedezett különös módon mumifikálódott koponya pár. Eleinte csalásnak, hamisítványnak vélték a leletet, a folyamatban lévő vizsgálatok azonban egyre határozottabban kizárják ennek lehetőségét.


Ha ezek a leletek beszélni tudnának, ugyancsak meglepődnének a régészek. Egy új történet tárulna fel előttük az emberiség múltjából. De mivel a leletek hallgatnak, mindenki mondja a maga elméletét ami vagy igaz, vagy nem.
 

 

 

Webcam Fuengirola

csak egy kattintás és élőben nézhető a fuengirolai tengerpartVár a Costa del Sol

 


 

 
 

 

cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china