.

A kínaiak furcsa alakzatokat fényképeztek a HoldonA Holdon már idestova 44 éve nem járt ember. A helyett hogy a mai technikával megvizsgálnák azokat a furcsa alakzatokat, amelyek egyes fényképeken feltűnnek és keletkezésüket nem magyarázzák meg a Holdról szóló hivatalos elméletek, inkább a jóval távolabbi Marsot vizsgálják. Még embert is terveznek oda küldeni.

Azért néha a Hold másik oldala felett is elrepül egy szonda, aminek közreadott, érthetetlenül homályos, gyenge felbontású képei találgatások sorozatát indítják el.

Az alábbi képet a  kínai Chang'e-2 holdszonda készítette 2016 áprilisának végén. A különös alakzatok az UFO hívők szerint mesterséges struktúrák és bizonyítják egy idegen beavatkozás létét a Holdon. Természetesen tudományos körökben csak átlagos köveknek nevezték a képen látható, a felszín síkjából kiemelkedő különös "alakzatokat".
 
Egyébként a Chang'e-2 egy teszt, vagy tartalék példányból készült el és számos rendszere, mint a képalkotó spektrométer, a röntgen/gamma spektrométer, mikrohullámú detektorok és az űridőjárást figyelő műszerek, megegyezik az első űrszondáéval, ami a  Chang'e-1 névre hallgatott. Célja annak is hasonló volt: fényképes és domborzatmagassági felmérés készítése. 
A Chang'e-2-ben továbbfejlesztettek vagy kicseréltek pár dolgot. Az űrszonda például hamarabb ért el a Holdhoz az erősebb rakétának köszönhetően. A lézeres magasságmérő és a fő kamera is jobb felbontásra képes, ami nem látszik meg a közreadott fotókon. A Chang'e-2 alacsonyabb pályán kering (előzetesen ezt 100 km-ra becsülték, amit ellipszis körpályára tudnak módosítani, hogy alig 15 km-re megközelítse a Hold felszínét).
Arról is lehetett hallani, hogy az űrszonda egy apró leszálló, feltehetően becsapódó egységet is magával vitt, de a Hold rejtélyes dolgai körüli titkolózás úgy látszik ennek létére és céljára is kiterjedt.
Címkék: 

 

Webcam Fuengirola

csak egy kattintás és élőben nézhető a fuengirolai tengerpartVár a Costa del Sol

 


 

 
 

 

cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china