.

Kiderült egy oltári nagy disznóság a kanyaró, rubeola és a mumpsz elleni oltás hatásaival kapcsolatbanA CDC- az amerikai Járványügyi Hivatal- egyik vezető kutatóorvosa: Dr William W. Thompson, A CDC epidemiológusa  feltáró bejelentést tett az MMR-oltás és az autizmus eddig eltitkolt kapcsolatáról.


Dr Wiliam nem állit kevesebbet, mint hogy a CDC által 2004-ben kiadott és a "Pediatrics" tudományos folyóiratban megjelentetett tanulmánya a kanyaró, rubeola és a mumpsz elleni oltásról (MMR), manipulált adatokból származik.
Elmondása és a feltárt bizonyítákok alapján kiderült, hogy már a
kutatások korai szakaszában bebizonyosodott, miszerint azok az afro-amerikai fiúk, akik három évesen, vagy attól fiatalabb korban kapták meg az MMR oltást, 340 százalékkal nagyobb valószínűséggel lettek autisták, mint a kontrolcsportban lévő beoltatlan gyerekek.
A kutatás korai szakaszában nyilvánvalóan kiderült, hogy azok az afro-amerikai fiúk, akik három évesen, vagy attól fiatalabb korban kapták meg az MMR oltást, 340 százalékkal nagyobb valószínűséggel lettek autisták, mint a többi gyerek. Ez nyilvánvalóan nem az, amit a CDC találni szeretett volna, mert ez az ami elárulta volna az oltóanyagiparral köttetett hűségüket. Így a CDC alapvetően konvertálva az eredményeket lenyesegette azokat a gyerekeket a mintából, akik nem rendelkeztek Georgia állambeli születési anyakönyvi kivonattal.

Olvass többet itt: http://naturahirek.com/cdc-kutatoorvos-vallomasa-az-mmr-vedooltas-autizmust-okoz/ | NaturaHirek.comA kutatás korai szakaszában nyilvánvalóan kiderült, hogy azok az afro-amerikai fiúk, akik három évesen, vagy attól fiatalabb korban kapták meg az MMR oltást, 340 százalékkal nagyobb valószínűséggel lettek autisták, mint a többi gyerek.

Ez nem az az adat volt, mint amit az oltóanyag kifejlesztője várt. Mit lehet ilyenkor tenni? Gyors válságtanácskozás a CDC vezető kutatóorvosaival, és máris megszületetik a megoldás. Csak a Georgiában született, lehetőleg fehér bőrű, három évnél idősebb gyerekeket kell bevonni a statisztikába, és akkor a vakcina máris rózsás eredményeket produkál.
A lehetséges mellékhatások közt feltüntetett autizmus, így már belefért a tűréshatárba. Az eredeti statisztikák által kimutatott összefüggés az MMR oltás és az autizmus közt pedig az irattartók mélyére került.
Az is érdekes, hogy Dr Wiliam már 2012-es kongresszusi meghallgatásán feltárta bizonyitékait, de az alternatív médián kívül senki nem figyelt rá.
A hivatalos szervek az oltást még mai is mint egyedüli hatásos megelőző szert ajánlják a szülőknek.
(Lehet, hogy igazuk van? Az oltás miatt autistává vált gyerekek közül egy sem kapott kanyarót, vagy mumszot, azt pedig nem állította a gyártó, hogy ez az oltás autizmus ellen is véd)

Néhény éve már több kutatónak is feltünt az oltás után autistává vált gyermekek kiemelkedően magas száma. Ezeket a meglátásokat azonban a CDC tekintélye lesöpörte az asztalról. De talán most változik a helyzet.
Olyan emberek, mint pl: Dr. Andrew Wakefield, egy brit gasztroenterológus, akinek karrierjét korábban derékba törte ugyanez a felfedezés, végre visszaállhatnak a kutatók sorába. Többé a főfolyású média nem lesz képes azt állítani, hogy nincs kapcsolat a vakcina és az autizmus között, mivel ezt az állítását a CDC ezek után nem tudja fenntartani.

tudnodkell.info


a CDC- az amerikai Járványügyi Hivatal- egyik kutatóorvosa: Dr William W. Thompson, A CDC epidemiológusa az emberiség hírnökeként bejelentést tett az MMR-oltás és az autizmus kapcsolatáról

Olvass többet itt: http://naturahirek.com/cdc-kutatoorvos-vallomasa-az-mmr-vedooltas-autizmust-okoz/ | NaturaHirek.com
a CDC- az amerikai Járványügyi Hivatal- egyik kutatóorvosa: Dr William W. Thompson, A CDC epidemiológusa az emberiség hírnökeként bejelentést tett az MMR-oltás és az autizmus kapcsolatáról

Olvass többet itt: http://naturahirek.com/cdc-kutatoorvos-vallomasa-az-mmr-vedooltas-autizmust-okoz/ | NaturaHirek.com

 

Webcam Fuengirola

csak egy kattintás és élőben nézhető a fuengirolai tengerpartVár a Costa del Sol