.

Kiderült egy oltári nagy disznóság a kanyaró, rubeola és a mumpsz elleni oltás hatásaival kapcsolatbanA CDC- az amerikai Járványügyi Hivatal- egyik vezető kutatóorvosa: Dr William W. Thompson, A CDC epidemiológusa  feltáró bejelentést tett az MMR-oltás és az autizmus eddig eltitkolt kapcsolatáról.


Dr Wiliam nem állit kevesebbet, mint hogy a CDC által 2004-ben kiadott és a "Pediatrics" tudományos folyóiratban megjelentetett tanulmánya a kanyaró, rubeola és a mumpsz elleni oltásról (MMR), manipulált adatokból származik.
Elmondása és a feltárt bizonyítákok alapján kiderült, hogy már a
kutatások korai szakaszában bebizonyosodott, miszerint azok az afro-amerikai fiúk, akik három évesen, vagy attól fiatalabb korban kapták meg az MMR oltást, 340 százalékkal nagyobb valószínűséggel lettek autisták, mint a kontrolcsportban lévő beoltatlan gyerekek.
A kutatás korai szakaszában nyilvánvalóan kiderült, hogy azok az afro-amerikai fiúk, akik három évesen, vagy attól fiatalabb korban kapták meg az MMR oltást, 340 százalékkal nagyobb valószínűséggel lettek autisták, mint a többi gyerek. Ez nyilvánvalóan nem az, amit a CDC találni szeretett volna, mert ez az ami elárulta volna az oltóanyagiparral köttetett hűségüket. Így a CDC alapvetően konvertálva az eredményeket lenyesegette azokat a gyerekeket a mintából, akik nem rendelkeztek Georgia állambeli születési anyakönyvi kivonattal.

Olvass többet itt: http://naturahirek.com/cdc-kutatoorvos-vallomasa-az-mmr-vedooltas-autizmust-okoz/ | NaturaHirek.comA kutatás korai szakaszában nyilvánvalóan kiderült, hogy azok az afro-amerikai fiúk, akik három évesen, vagy attól fiatalabb korban kapták meg az MMR oltást, 340 százalékkal nagyobb valószínűséggel lettek autisták, mint a többi gyerek.

Ez nem az az adat volt, mint amit az oltóanyag kifejlesztője várt. Mit lehet ilyenkor tenni? Gyors válságtanácskozás a CDC vezető kutatóorvosaival, és máris megszületetik a megoldás. Csak a Georgiában született, lehetőleg fehér bőrű, három évnél idősebb gyerekeket kell bevonni a statisztikába, és akkor a vakcina máris rózsás eredményeket produkál.
A lehetséges mellékhatások közt feltüntetett autizmus, így már belefért a tűréshatárba. Az eredeti statisztikák által kimutatott összefüggés az MMR oltás és az autizmus közt pedig az irattartók mélyére került.
Az is érdekes, hogy Dr Wiliam már 2012-es kongresszusi meghallgatásán feltárta bizonyitékait, de az alternatív médián kívül senki nem figyelt rá.
A hivatalos szervek az oltást még mai is mint egyedüli hatásos megelőző szert ajánlják a szülőknek.
(Lehet, hogy igazuk van? Az oltás miatt autistává vált gyerekek közül egy sem kapott kanyarót, vagy mumszot, azt pedig nem állította a gyártó, hogy ez az oltás autizmus ellen is véd)

Néhény éve már több kutatónak is feltünt az oltás után autistává vált gyermekek kiemelkedően magas száma. Ezeket a meglátásokat azonban a CDC tekintélye lesöpörte az asztalról. De talán most változik a helyzet.
Olyan emberek, mint pl: Dr. Andrew Wakefield, egy brit gasztroenterológus, akinek karrierjét korábban derékba törte ugyanez a felfedezés, végre visszaállhatnak a kutatók sorába. Többé a főfolyású média nem lesz képes azt állítani, hogy nincs kapcsolat a vakcina és az autizmus között, mivel ezt az állítását a CDC ezek után nem tudja fenntartani.

tudnodkell.info


a CDC- az amerikai Járványügyi Hivatal- egyik kutatóorvosa: Dr William W. Thompson, A CDC epidemiológusa az emberiség hírnökeként bejelentést tett az MMR-oltás és az autizmus kapcsolatáról

Olvass többet itt: http://naturahirek.com/cdc-kutatoorvos-vallomasa-az-mmr-vedooltas-autizmust-okoz/ | NaturaHirek.com
a CDC- az amerikai Járványügyi Hivatal- egyik kutatóorvosa: Dr William W. Thompson, A CDC epidemiológusa az emberiség hírnökeként bejelentést tett az MMR-oltás és az autizmus kapcsolatáról

Olvass többet itt: http://naturahirek.com/cdc-kutatoorvos-vallomasa-az-mmr-vedooltas-autizmust-okoz/ | NaturaHirek.com

 

Webcam Fuengirola

csak egy kattintás és élőben nézhető a fuengirolai tengerpartVár a Costa del Sol

 


 

 
 

 

cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china