.

Kanyarótól senki, de a kanyaró elleni védőoltástól 96-an meghaltak az USA-ban az utóbbi 10 évben
Néhány szó a védőoltások bevezetésének hatásairól


Az alternatív médiában rengeteg tanulmány jelenik meg a védőoltások elhallgatott és aránytalanul nagyszámú mellékhatásairól. Ezen bizonyított és bekövetkezett mellékhatások ellenére a fősodratú médiában rendszeresen jelennek meg cikkek, melyek a védőoltás szükségességét hangoztatják. Viszont ezek a cikkek elfelejtik megemlíteni az oltásokkal járó kockázatokat. Arról sem ejtenek szót, miszerint az oltások bevezetésére a járványok maguktól is lecsengő szakában került sor.  Aztán néhány év múlva, az egészségügy a mellét veri, hogy sikerült megszüntetnie ezt, vagy azt a veszélyes kórt és továbbra is erőlteti a védőoltásokat.
 
Érdekes példa erre, a kanyarós megbetegedések csökkenése, majd megszűnése az USA-ban. A kanyaró elleni védőoltást 1963-ban vezették be, amikor már elenyésző volt megbetegedések száma. Az utána következő időszakban nem csökkentek drasztikusan a megbetegedések, mit ahogy egy ilyen beavatkozástól elvárható lenne, hanem ahogy a grafikon mutatja, ugyanúgy folytatódott a trend, mint az oltás bevezetése előtt.
 
us-measles-1024x637
A grafikonon jól látható, hogy a megbetegedések csökkenő számát nem a védőoltás bevezetése okozta.

Az Egyesült Államok kormánya egy adatbázisban tartja nyilván az oltásokkal összefüggő haláleseteket (VAERS). Az adatbázis a nyilvánosság számára is hozzáférhető egy kereső portál által a Medalerts.org oldalon.

A 10 évre visszamenő keresés eredménye 11 oldalon jelenik meg és 108 oltóanyag által okozott haláleset tart nyilván ebben az időszakban.

VAERS-Measles-Vaccine-Deaths

Ma a kanyaró vakcinával együtt beadják a mumpsz és rubeola vakcinát is (MMR vakcina). Az MMR oltás által okozott halálesetek száma az elmúlt 10 évben: 96. Mellékhatásként megemlítik az autizmust is, mely a beoltottaknál jelentős mennyiségben elő is fordult. Ezek szerint ez a legveszélyesebb védőoltás, mivel 108 halálesetből 96-ot ez a vakcina okozott.- írja a naturahírek.com

Az interneten hozzáférhető tanulmányában Dr. Raymond Obomsawin PhD., hivatalos statisztikai adatok feldolgozásával 35 grafikonon mutatja be a védőoltások hatásait, pontosabban hatástalanságát. Ebből két érdekes grafikon, mely azt mutatja, hogy a védőoltások bevezetése megtörte a betegségek amúgy csökkenő számának folyamatát.

A védőoltásokat annak ellenére is elrendelik a hivatalos szervek, amikor annak fejlesztésében résztvevő vezető orvos, megelégelve a sok manipulációt, kijelenti:  ez az oltás hatástalan. Magyarországon pont egy ilyen oltást, a HPV elleni vakcinát kívánják kötelezővé tenni. Ilyenkor merül fel a kérdés: miért?

Címkék: 

 

Webcam Fuengirola

csak egy kattintás és élőben nézhető a fuengirolai tengerpartVár a Costa del Sol