.

Kanyarótól senki, de a kanyaró elleni védőoltástól 96-an meghaltak az USA-ban az utóbbi 10 évben
Néhány szó a védőoltások bevezetésének hatásairól


Az alternatív médiában rengeteg tanulmány jelenik meg a védőoltások elhallgatott és aránytalanul nagyszámú mellékhatásairól. Ezen bizonyított és bekövetkezett mellékhatások ellenére a fősodratú médiában rendszeresen jelennek meg cikkek, melyek a védőoltás szükségességét hangoztatják. Viszont ezek a cikkek elfelejtik megemlíteni az oltásokkal járó kockázatokat. Arról sem ejtenek szót, miszerint az oltások bevezetésére a járványok maguktól is lecsengő szakában került sor.  Aztán néhány év múlva, az egészségügy a mellét veri, hogy sikerült megszüntetnie ezt, vagy azt a veszélyes kórt és továbbra is erőlteti a védőoltásokat.
 
Érdekes példa erre, a kanyarós megbetegedések csökkenése, majd megszűnése az USA-ban. A kanyaró elleni védőoltást 1963-ban vezették be, amikor már elenyésző volt megbetegedések száma. Az utána következő időszakban nem csökkentek drasztikusan a megbetegedések, mit ahogy egy ilyen beavatkozástól elvárható lenne, hanem ahogy a grafikon mutatja, ugyanúgy folytatódott a trend, mint az oltás bevezetése előtt.
 
us-measles-1024x637
A grafikonon jól látható, hogy a megbetegedések csökkenő számát nem a védőoltás bevezetése okozta.

Az Egyesült Államok kormánya egy adatbázisban tartja nyilván az oltásokkal összefüggő haláleseteket (VAERS). Az adatbázis a nyilvánosság számára is hozzáférhető egy kereső portál által a Medalerts.org oldalon.

A 10 évre visszamenő keresés eredménye 11 oldalon jelenik meg és 108 oltóanyag által okozott haláleset tart nyilván ebben az időszakban.

VAERS-Measles-Vaccine-Deaths

Ma a kanyaró vakcinával együtt beadják a mumpsz és rubeola vakcinát is (MMR vakcina). Az MMR oltás által okozott halálesetek száma az elmúlt 10 évben: 96. Mellékhatásként megemlítik az autizmust is, mely a beoltottaknál jelentős mennyiségben elő is fordult. Ezek szerint ez a legveszélyesebb védőoltás, mivel 108 halálesetből 96-ot ez a vakcina okozott.- írja a naturahírek.com

Az interneten hozzáférhető tanulmányában Dr. Raymond Obomsawin PhD., hivatalos statisztikai adatok feldolgozásával 35 grafikonon mutatja be a védőoltások hatásait, pontosabban hatástalanságát. Ebből két érdekes grafikon, mely azt mutatja, hogy a védőoltások bevezetése megtörte a betegségek amúgy csökkenő számának folyamatát.

A védőoltásokat annak ellenére is elrendelik a hivatalos szervek, amikor annak fejlesztésében résztvevő vezető orvos, megelégelve a sok manipulációt, kijelenti:  ez az oltás hatástalan. Magyarországon pont egy ilyen oltást, a HPV elleni vakcinát kívánják kötelezővé tenni. Ilyenkor merül fel a kérdés: miért?

Címkék: 

 

Webcam Fuengirola

csak egy kattintás és élőben nézhető a fuengirolai tengerpartVár a Costa del Sol

 


 

 
 

 

cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china