.

Jelek amik azt mutatják, hogy szervezetünk segítséget kérHa ezeket a jeleket tapasztalod, azonnal tölts magadnak egy pohár vizet!

 

 Azzal mindenki tisztában van, hogy az elegendő mennyiségű folyadék bevitele – és itt elsősorban tiszta vízre kell gondolni – létfontosságú az egészség szempontjából. Ennek ellenére sokan elfeledkeznek az vízivásról, mikor éppen nem szomjasak. A nyár közeledtével azonban fokozottan fontos, hogy hidratált maradjon a szervezet, mert a dehidratáltság számos problémának okozója. A leggyakoribb öt jel, ami arra figyelmeztet, hogy szervezetünk azonnali segítséget kér.


A megoldás nagyon egyszerű

 Fáradtság

Indokolatlanul fáradtnak érzed magad, pedig eleget aludtál, és kávéztál is? Ezt a szervezet dehidratáltsága is okozhatja, sőt még az agyfunkcióid is lassulhatnak, ha nem iszol eleget. 

Rosszkedv

Egy nemrég készült kutatás arra mutatott rá, hogy a vízhiány nem csak fizikai, mentális tüneteket is okozhat, például levertséget és rosszkedvet. Ha felpörgetnéd magad, kezdd egy nagy pohár vízzel!

Székrekedés

Egyik napról a másikra gondjaid vannak az emésztéssel? Lehet, hogy azért nem megy a dolog, mert előző nap keveset ittál! Mindig végy magadhoz elég folyadékot, mert ennek hiányában lelassulhat az emésztőrendszer.

Fejfájás

A fejfájás a kiszáradás legtipikusabb tünete. Mielőtt a fájdalomcsillapítóért nyúlnál, kortyolgass el 2-2,5 dl vizet.

Rossz lehelet

A kiszáradt szájban megáll a nyáltermelés, és a nyál felelős a baktériumok elleni harcért is – így, ha nem iszol eleget, elszaporodhatnak és kellemetlen leheletet okozhatnak.

Forrás: Popsugar

 

Webcam Fuengirola

csak egy kattintás és élőben nézhető a fuengirolai tengerpartVár a Costa del Sol

 


 

 
 

 

cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china