.

Hogyan tartsd fiatalon az arcbőrödKisimulnak a ráncok, ha ezeket a pontokat masszírozod az arcodon - Elképesztő hatása van egyetlen érintésnek!


Az arcmasszázs az egyik legjobb módszer arra, hogy fiatalon tartsd a bőröd. Ez nemcsak azt jelenti, hogy ránctalanít, de a bőr friss, rugalmas és élénk is lesz tőle!

Nem mindegy azonban, hogy csinálod, mivel különböző módszere van az élénkítő és a relaxációs arcmasszázsnak is, illetve nagyon sokan abba a hibába esnek, hogy túl erősen csinálják.

Viszlát, ráncok! Helló, fiatal bőr!

Az arcbőr ramaty állapotát - fakó, szürke, ráncos bőr - nagyon sok esetben a rossz vérkeringés okozza, amin többféle módszerrel is javíthatsz. Ezek közül az egyik, hogy megemeled a napi folyadékbevitelt, a másik pedig, hogy külsőleg alkalmazható módszerekkel élénkíted a bőröd keringését - például masszírozással.

A fakó szürkeség és a ráncok leghamarabb a szem környékén jelentkeznek, ráadásul itt a legfeltűnőbb, hiszen a szem az arcod legmeghatározóbb része - ezért a szem környékénél kell kezdeni az arcmasszázst. A folyamat nem tart sokáig, és elég napi egyszer elvégezni, hogy fiatalon tartsd a bőrödet.

Az egész gyakorlat nagyon egyszerű: helyezd az ujjad a szemed külső sarkaihoz, simítsd végig a bőrt a szem alatt, és folytasd a mozdulatot a szemed körül. Ha leírtál egy kört, helyezd az ujjad a szem belső sarkához, és húzd el ismét a szemed alatt kifelé irányba, de most ne karikában fejezd be a szem körül, hanem egyszerűen simíts végig, lefelé az arcod szélén, a nyakadon folytatva, egészen a dekoltázsodig - ahogy a fenti képen látható pontok mutatják.

Mikor és hogyan csináld?

A fenti gyakorlatsort végezd naponta egyszer, két percen keresztül. Nagyon fontos, hogy ne nyomd az ujjad túl erősen az arcodhoz, mert így gyűrődhet a bőr, és csak további ráncok alakulnak ki. Mivel a szem környéke nagyon érzékeny, szinte nyomást sem kell alkalmaznod.

Rohanós reggeleken is belefér

Ha nincs túl sok időd, mert ébreszteni kell a gyerekeket, vagy egyszerűen csak sokáig nem bírsz kikelni az ágyból, egyből ébredés után csináld meg párszor a mozdulatot, amíg még fekszel. Meglátod, sokkal élénkebben fogod elhagyni az ágy melegét, a rendszeres masszírozástól pedig nemcsak élénkebb és rugalmasabb lesz a bőröd, de a ráncokat is gyönyörűen eltünteti, és segít megelőzni a bőr korai öregedését.


femina

Címkék: 

 

Webcam Fuengirola

csak egy kattintás és élőben nézhető a fuengirolai tengerpartVár a Costa del Sol