.

Hatszögletű objektum a HoldonMáig elmaradt a Hold tüzetesebb vizsgálata


A nyiottab gondolkodású, és a tényeket figyelő embereknek mér régóta feltűnt, hogy a kutatások mennyire kerülik a Holdat. Annak ellenére, hogy minden évben valaki bejelenti, ekkor meg akkor embert küld a Hpldra, eddig nem történt semmi. A bejelentett határidők rendre elmúlnak, holdexpedíciók meg nem indulnak. Távolról figyeljük a Holdat, mint valami veszélyes tárgyat, és nem merünk közelebb menni hozzá. A rengeteg tudományos eredménnyel kecsegtető felszíni vizsgálatok elmaradnak.
Jelenleg is lehet hallani egy-két két tervet, miszerint pár éven belül újból embert küldünk a Holdra, de erre nincs meg a valódi szándék, és a szándék komolyságát jelentő pénz. Vajon miért nem akaródzik kicsit körülnézni a Hold felszínén?

Az 1966-67 ben a Hold fotózásával megbízott Lunar Orbiter fotó archívumában találtak egy képet, ami minden bizonnyal egy mesterséges objektumról készült. Ilyen szabályos forma nem jön létre meteor becsapódástól.
 

Scott C. Waring megszállotja a Holdról készült képek részletes vizsgálatának. Ezt az anomáliát, ezt az oda nem illő formát is ő fedezte fel. Meggyőződése, hogy a Holdon már járt idegen civilizáció, és szerinte még az is elképzelhető, hogy jelenleg is van ott valamilyen földönkívüli bázis.
Ezek csupán elképzelések, amik magyarázatot adhatnak a Hold kutatás mellőzésére de mi lehet a valós ok, nem tudjuk. Azt viszont tudjuk, hogy már több mint 40 éve volt az utolsó Holdra szállás és az emberiség azóta feltűnően kerüli a Holdat.

P.R.
Címkék: 

 

Webcam Fuengirola

csak egy kattintás és élőben nézhető a fuengirolai tengerpartVár a Costa del Sol