.

Hatszögletű objektum a HoldonMáig elmaradt a Hold tüzetesebb vizsgálata


A nyiottab gondolkodású, és a tényeket figyelő embereknek mér régóta feltűnt, hogy a kutatások mennyire kerülik a Holdat. Annak ellenére, hogy minden évben valaki bejelenti, ekkor meg akkor embert küld a Hpldra, eddig nem történt semmi. A bejelentett határidők rendre elmúlnak, holdexpedíciók meg nem indulnak. Távolról figyeljük a Holdat, mint valami veszélyes tárgyat, és nem merünk közelebb menni hozzá. A rengeteg tudományos eredménnyel kecsegtető felszíni vizsgálatok elmaradnak.
Jelenleg is lehet hallani egy-két két tervet, miszerint pár éven belül újból embert küldünk a Holdra, de erre nincs meg a valódi szándék, és a szándék komolyságát jelentő pénz. Vajon miért nem akaródzik kicsit körülnézni a Hold felszínén?

Az 1966-67 ben a Hold fotózásával megbízott Lunar Orbiter fotó archívumában találtak egy képet, ami minden bizonnyal egy mesterséges objektumról készült. Ilyen szabályos forma nem jön létre meteor becsapódástól.
 

Scott C. Waring megszállotja a Holdról készült képek részletes vizsgálatának. Ezt az anomáliát, ezt az oda nem illő formát is ő fedezte fel. Meggyőződése, hogy a Holdon már járt idegen civilizáció, és szerinte még az is elképzelhető, hogy jelenleg is van ott valamilyen földönkívüli bázis.
Ezek csupán elképzelések, amik magyarázatot adhatnak a Hold kutatás mellőzésére de mi lehet a valós ok, nem tudjuk. Azt viszont tudjuk, hogy már több mint 40 éve volt az utolsó Holdra szállás és az emberiség azóta feltűnően kerüli a Holdat.

P.R.
Címkék: 

 

Webcam Fuengirola

csak egy kattintás és élőben nézhető a fuengirolai tengerpartVár a Costa del Sol

 


 

 
 

 

cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china