.

Hatalmas botrány közeleg az MMR oltás elhallgatott mellékhatása miattSzaporodik azon kutató orvosok száma, akik, lelkiismeretük szavára hallgatva feltárják a biztonságosnak hitt oltások eltussolt mellékhatásait.A leleplezők táborához, talán a Vaxxed című film hatására, immár egy újabb orvosi szaktekintély is csatlakozott Dr. Peter Fletcher személyében.

A film vetítését bizonyos politikusok immár két filmfesztivál műsoráról is letiltottak, mivel a film kellemetlen igazságokat tár fel az oltásokkal kapcsolatban.  Bemutatja hogyan vált William Thompson volt állami járványügyi kutató az oltások mellékhatásainak leleplezőjévé. A filmben arcát nevét vállalva a nyilvánosság előtt ismerteti, hogy kollégáival egyetemben miként csaltak és hazudtak az MMR vakcinával kapcsolatban. Azt kellett bizonygatniuk, hogy nincs összefüggés az oltás és az autizmus kialakulása között, miközben egyre több bizonyíték gyűlt össze ennek ellenkezőjéről.


Robert de Niro sem híve az MMR oltásnak.

Most pedig egy újabb orvos kutató csatlakozott az igazság feltáróinak táborához: Dr. Peter Fletcher. A volt brit tudományos munkatárs az "MMR félelmek valóra válásáról" címen megjelent tanulmányának ismertetése helyett a Daily Mail a tényeket feltáró Fletcher lejáratásába kezdett és a következőket írta:
 

„A hivatalos állami egészségügyi szervek egyik orvos szakértője, aki az oltások biztonságával kapcsolatos döntésekért felelős, ’teljes és megmagyarázhatatlan elbizakodottsággal’ vádolja a kormányt a gyerekeknek szánt tripla MMR oltással kapcsolatban.”


Dr. Peter Fletcher, aki az Egészségügyi Minisztérium vezető szakmai igazgatója volt,  azt mondja, hogy a gyártók előbb-utóbb kénytelenek lesznek elismerni, hogy a vakcina valóban autizmust okozhat, és a már eddig is bebizonyított, de hatóságok által figyelmen kívül hagyott  kockázatok szőnyeg alá söprése az orvostudomány történetének legnagyobb botránya lesz.
 

Az összefüggések bizonyítékai másik boritékba kerültek

„Hozzátette, miután számos gyógyszerbiztonsági perben tanúskodott orvos szakértőként, több ezer dokumentumot volt módjában kézhez kapni és tanulmányozni, amelyek megtekintésére szerinte a nyilvánosságnak is joga van.”
„Elmondja, hogy a világ különböző pontjain tevékenykedő kutatóktól folyamatosan érkeznek az adatok, amik bizonyítják, hogy a kanyaró-mumpsz-rubeola (MMR) oltás egyes gyerekeknél agykárosodást okoz.”

„Azonban tudni kell, hogy bizonyos komoly befolyású, hatalmi pozícióban lévő személyeknek Nagy-Britanniában, de több más országban is, a karrierje és jó híre függ az MMR vakcina biztonságába vetett hittől, így ők bármire képesek, hogy megvédjék személyes érdekeiket,” tette hozzá Dr. Fletcher.
 

Dr. Fletcherről tudni kell, hogy az Egészségügyi Minisztérium orvos szakértő vezetőjeként felelős volt az új oltások biztonságával kapcsolatos döntésekért.
Első ízben 2001-ben fejezte ki aggodalmát az MMR oltás biztonságával kapcsolatban, kijelentve, hogy az oltás hivatalos elfogadását megelőző klinikai kísérletek nem voltak kielégítőek.


Most azt állítja, hogy az akkor megfogalmazott elméleti aggodalmak realizálódni látszanak. Az oltások elterjedésének arányában növekedő autizmus, valamint az autizmussal összefüggő bélbetegségek terjedése végleg meggyőzték a szakembert, hogy ebben az MMR vakcina a ludas.

„A klinikai és tudományos adatok egyre inkább afelé mutatnak, hogy az oltóanyagban jelenlévő élő kanyaró vírus agy-, bél- és immunrendszer károsodást okozhat az erre érzékeny gyerekeknél,” mondja Dr. Fletcher.

„Kevés egymagában perdöntő  bizonyíték áll rendelkezésre, ami nem meglepő, hiszen minden esetben ez a helyzet, amikor a gyanú először felébred egy gyógyszer biztonságával kapcsolatban. Amikor egy oltás okozta káros hatásról van szó kisgyerekeknél, nagyon nehéz bizonyítani az összefüggést.
Azonban most azt látjuk, hogy a bizonyítékok megállíthatatlanul gyűlnek, mégpedig tiszteletben álló egyetemektől, klinikáktól és laboratóriumoktól a világ különböző pontjain. Túl sok bizonyíték áll már rendelkezésre ahhoz, hogy ezeket figyelmen kívül hagyjuk. Az állami és az egészségügyi hatóságok azonban úgy tűnik, ezt minden további nélkül megteszik.”

Egyre nagyobb nyomás nehezedik az egészségügyi gépezetre és a gyógyszerlobbi által pártfogolt médiákra, akik természetesen mindent meg fognak tenni az igazság elhallgattatása érdekében, csakhogy egyre több ember ébred rá, gyakran keserű személyes tapasztalatok árán, hogy mi történik.

A hivatalos nyilatkozatok egyre üresebben csengenek: ’Persze, hogy biztonságosak a védőoltások. Épeszű ember hogyan kérdőjelezheti ezt meg?’

A bizonyítékok és a logikus következtetések viszont egészen mást mutatnak, így egyre többen ismerik fel, hogy nem az egészség és a gyerekek védelme a cél, hanem valami teljesen más, amit úgy hínak: profit.

Szaporodnak azok a hivatalos személyek és szakemberek, akik a nyílvánosság elé lépnek, miután lelkiismeretük ébredezni kezd. A tendencia még a tömegmédiát sem kerüli el, miután egyes újságírók ott is kezdenek rájönni, hogy csupán bábok egy nagyhatalmú kartell kezében, valamint arra, hogy a munkaadóik kívánságára terjesztett dezinformáció kézzel fogható, fizikai károkat okozhat.

Nem mindenki képes elfojtani lelkiismerete hangját, miközben érzi, hogy tehetne valamit a helyzet megfordítása érdekében.

Az oltáspropaganda egy asztal sarkán billegő vázához hasonlít ami bármikor leeshet és összetörhet. A földrengést kiváltó botrány moraja meg egyre erősödik.

Vajon hány szakember ül éppen az asztalánál azon morfondírozva, hogy „Thompson és Fletcher el merte mondani. "Lehet, hogy itt az ideje nekem is ugyanezt tenni?”
 


Forrás: hír.ma
Címkék: 

 

Webcam Fuengirola

csak egy kattintás és élőben nézhető a fuengirolai tengerpartVár a Costa del Sol