.

Halálos mesterséges baktérium, amiről nem beszélnekCynthia, a mesterséges húsevő baktérium, ami mára túlnőtt létrehozásának célján.
 

Napjainkban is tart a vita arról, hogy a SARS-CoV-2 (COVID19) koronavírus pandémiát létrehozó mutációja egy mesterségesen létrehozott, kínai laboratóriumból kiszabadult vírus, vagy sem.
Az utóbbi másfél évben a médiában minden egyéb témát elnyom a koronavírus, amit a 98-99%-os gyógyulási arányávál mindenki olyan halálosnak könyvelhet el amilyennek akar, vagy ahogy a média belé programozta.

Van azonban egy baktérium, aminek halálozási rátája 100%, eredetén nem kell vitatkozni, készítése jól dokumentált és terjedését nem sikerült megállítani, de nem erről szólnak a hírek.

Története: 

2010 tavaszán a Mexikói-öbölben súlyos baleset történt. A British Petrol (BP) által üzemeltetett olajtermelő platformot baleset ért, aminek következtében három hónap alatt 5 millió hordó olaj ömlött a tengerbe.
 

Az égő fúrótorony oltása
 
Ennek eltakarítása hatalmas költségekkel járt volna, amit a fárótorony tulajdonosának kellett volna kifizetni. 
Olcsóbb megoldást kerestek, amit a Nobel-díjas Smith Hamilton által vezetett 20 fős tudós csoportnál találtak meg. Ők hozták létre a természetben korábban soha nem létező Cínthia baktériumot. Ezt a mesterségesen létrehozott bacilust olajtermékekkel táplálták. amik a labortóriumban nagyszerő hatásfokkal falták fel a kőolajat.  
A média nagyszerú eredményről cikkezett, mivel az új életforma kémiai szerek nélkül szüntetheti meg a Mexikói-öböl olajszennyezését.


Olaj szennyezi  a partmenti sávot
 
Nem sokat tátováztak, szabadjára engedték az újonan kreált baktériumot. Eleinte mindenki nagyon elégedett volt, mert csükkent az olajszennyeződés. Aztán különös halálesetekre figyeltek fel az öböl partjainál. Boncoláskor a patológusok értetlenül áltak a széteső kulcsfontosságú belső szervek láttán. 
Nem kellett sokáig keresgélni. Az elpusztított szervekben beazonosították a mesterséges Cynthia baktériumot.


A Cynthia baktérium

Miután a vízben a baktériumok felfalták az a kiömlött olajat, új táplálék után néztek. Először a planktonokat kezdték enni, de mutálódtak és megtámadták a nagyobb élőlényeket is Több százezer hal pusztult el, amelyek belső szervei roncsolódtak.

Kiderült, ezek a vízben lévő baktériumok a legkissebb sérülésen keresztül is be tudnak jutni az élőlények szervezetébe, ahol rohamos gyorsasággal szaporodnak és felfalják a számukra ehető szerveket. 

Az öböl menti országok lakosságát meg kellett nyugtatni, hogy nem is olyan veszélyes ez a baktérium, ezért az USA akkori elnöke Barac Obama megmártózott a tengerben. 


Barac Obama és felesége 

A Cínthia már 2011-ben kijutott a Maxikói-öbölből. Egyenlőre nem tudni merre jár, legalábbis erről nincsenek hírek, de gyanus esetek jelentek meg. Arra a következtetésre jutottak, hogy a "Cynthia" baktérium felelós madarak és halak tömeges halálozásáért  Arkansasban és Észak-Louisiana-ban. A vizsgálatok kimutatták az elhullott állatoknak sérült  belső szerveik vannak. 

Az emberekre azért veszélyes, mert a lagkissebb sérülés is kitárja a kaput a baktérium előtt. 

Ami már kiderült a Cynthiáról

  • A Bacillus önmagában reprodukálódik és gyorsan képes szaporodni.
  • Nem lehet megsemmisíteni (az antibiotikumok nem hatnak a mesterséges DNS-re).
  • A baktérium "nagy távolságra" (például csapadék formájában) utazhat.

A  Cynthia kiszabadult a palackból. Nagy kérdés, sikerül e visszaszorítani, vagy valamlyen módszert kifejleszteni ellene még mielőtt világméretekben elterjedne. 


https://hu.sodiummedia.com/4039636-artificial-bacterium-quotcynthiaquot-photo

 

Címkék: 

 

Webcam Fuengirola

csak egy kattintás és élőben nézhető a fuengirolai tengerpartVár a Costa del Sol

 


 

 
 

 

cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china