.

Furcsaságok a Holdon
Az emeberiség egész történetét végig kiséri a Hold misztériuma. Tisztelettel vegyes csodálkozással tekintettek rá az évezredek folyamán.  A holdfázisok jelezták az idő múlását, írott naptár híjján jelezte az ünnepek időpontját.  A csillagos égen a Hold a leglátványosabb égitest, nem csoda hogy a figyelem középpotjában volt.

A XIX. század csillagászai kezdték el alaposabban tanulmányozni és a megfigyeléseik szaporodásával kíváncsiságuk egyre csak nőtt. A tudósvilág kíváncsísága, no meg az USA és a Szovjetunió versengésének eredményeképpen 1969-ben megtörtént az első holdraszállás, amit még további öt követett. Ezzel vége lett az emberes holdutazásoknak, pedig a kérdések a Holdról csak tovább szaporodtak.
 
A már betervezett és előkészített további holdexpedíciókat pénzhiányra hivatkozva lefújták. Azóta is találgatás tágya mi lehetett a valódi ok.
Annak ellenére, hogy azóta a tecnika hatalmasatt fejlődött, és már pénz is van egy Mars expedícióra, a törölt Apolló programok helyett nem terveznek újat indítani.
Nem csoda, hogy sokan más okot gyanítanak a háttérben. Az alábbi videó mutatja azokat az anomáliákat, amelyek miatt sokan nem fogadjákel a hivatalos indoklást és Hold felszínén mesterséges struktúrákat vélnek felfedezni, amik miatt lefújhatták az Apolló programot.
 
<iframe width="720" height="541" src="https://www.youtube.com/embed/mJ81Ouhjrig" frameborder="0" allow="autoplay; encrypted-media" allowfullscreen></iframe>
Címkék: 

 

Webcam Fuengirola

csak egy kattintás és élőben nézhető a fuengirolai tengerpartVár a Costa del Sol