.

Furcsaságok a Holdon
Az emeberiség egész történetét végig kiséri a Hold misztériuma. Tisztelettel vegyes csodálkozással tekintettek rá az évezredek folyamán.  A holdfázisok jelezták az idő múlását, írott naptár híjján jelezte az ünnepek időpontját.  A csillagos égen a Hold a leglátványosabb égitest, nem csoda hogy a figyelem középpotjában volt.

A XIX. század csillagászai kezdték el alaposabban tanulmányozni és a megfigyeléseik szaporodásával kíváncsiságuk egyre csak nőtt. A tudósvilág kíváncsísága, no meg az USA és a Szovjetunió versengésének eredményeképpen 1969-ben megtörtént az első holdraszállás, amit még további öt követett. Ezzel vége lett az emberes holdutazásoknak, pedig a kérdések a Holdról csak tovább szaporodtak.
 
A már betervezett és előkészített további holdexpedíciókat pénzhiányra hivatkozva lefújták. Azóta is találgatás tágya mi lehetett a valódi ok.
Annak ellenére, hogy azóta a tecnika hatalmasatt fejlődött, és már pénz is van egy Mars expedícióra, a törölt Apolló programok helyett nem terveznek újat indítani.
Nem csoda, hogy sokan más okot gyanítanak a háttérben. Az alábbi videó mutatja azokat az anomáliákat, amelyek miatt sokan nem fogadjákel a hivatalos indoklást és Hold felszínén mesterséges struktúrákat vélnek felfedezni, amik miatt lefújhatták az Apolló programot.
 
<iframe width="720" height="541" src="https://www.youtube.com/embed/mJ81Ouhjrig" frameborder="0" allow="autoplay; encrypted-media" allowfullscreen></iframe>
Címkék: 

 

Webcam Fuengirola

csak egy kattintás és élőben nézhető a fuengirolai tengerpartVár a Costa del Sol

 


 

 
 

 

cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china