.

Fotó mutatja, miért nem küldenek embert a Holdra már 45 éveAz ok egyszerű: a Hold már foglalt

Kü­lö­nös fel­fe­de­zést tet­tek az ama­tőr ku­ta­tók egy régi Apollo-prog­ram­ból szár­mazó Hold-fotón, és az új mű­hol­das képeken. Lé­nye­gé­ben mindegyiken ugyanaz a megmagyarázatlan alakzat lát­ható.


A Lunar Reconnaissance Orbiter űrszonda 2009 óta kering a Hold körül, folyamatosan pásztázva azt műszereivel. A lézeres magasságmérő berendezésének adatai alapján a Hold pontos háromdimenziós modelljét állítják elő a NASA-nál. A nagy felbontású távoli ultraibolya-kamera és a hőkamera sötétben is remek képeket készít a felszínről egy részletes Holdtérkép előállításához.

A SecureTeam10 UFO-vadász portál szerkesztői nemrégiben igen érdekes alakzatot figyeltek meg ennek az űrszondának néhány fotóján. Ezek a képek a Holdnak ugyanarról a területéről készültek, mint amit  az Apollo program több évtizeddel ezelőtt fotózott, kevésbé jó felbontásban. Ráadásul valami furcsa dolog is látható rajtuk, ami nem illk a Hold természetes felszínéhez. Mivel az anomália több fotón is szerepel, egészen biztos, hogy nem hamisítványról van szó, hiszen ezek a NASA fotói – írja a napiufo.hu.

A felvételeken egy tányér alakú objektum látható, amelyből úgy tűnik, hogy egy valamilyen csőszerű dolog emelkedik ki.

Ez pontosan mi, csak találgatni lehet, mivel a képhez a NASA nem fűzött magyarázatot. Mi ez a valami és hogyan jött létre egyenlőre senki nem tudja, de az biztosnak látszik, nem természetes képződmény.
Az objektum a régi, és a friss képeken is jól látszik.


<iframe width="620" height="379" src="https://www.youtube.com/embed/oJPO3mHDtPI" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
 
A SecureTeam10 szerint a képek bizonyítják, hogy idegen bázisok találhatóak a Holdon. A népszerű UFO-portál szerkesztője is valódinak tartja a felvételeket, hiszen két különböző forrásból származnak.

Emellett más anomáliák is előkerültek. Többek közt egy szinte szabályos háromszögletű alakzat. Ez is inkább tűnik mesterséges dolognak, mint egy becsapódott meteoritnak.
 

Mivel gyarapodnak a fotók a Hold felszínén lévő különös, alakzatokról, a sejtések egyre bizonyossabbá válnak. Valakik már jártak, vagy még most is ott vannak égi kísérőnkön, akikkel nem jó konfliktusba keveredni. Mindenesetre az emberes Holdexpedíciók elmaradása ezt teóriát erősíti
 
Csak idő kérdése, hogy kiderüljön mi az igazság...

 

Webcam Fuengirola

csak egy kattintás és élőben nézhető a fuengirolai tengerpartVár a Costa del Sol