.

Földönkívüli űrhajók gyülekeznek a Hold mögött
Földönkívüli űrhajók parkoltak le a Hold túlsó oldalán. Az amerikai kormányzati körök tanácstalanul állnak az események láttán. - írja az újvilágtudat


Dr. Eric Nortont, az NSA és a NASA egyik külső tanácsadóját 12 éve azért alkalmazzák, hogy nyomon kövesse különböző tárgyak pályáját az űrben. Feladata volt  meteorok, üstökösök megfigyelése, pályájuk elemzése, rejtenek e valamilyen veszélyt a Föld számára. 

2012 január 22-én Dr. Nortont a McDonald obszervatóriumba, Texasba hívták,  mivel feltűnt néhány azonosítatlan objektum is, amelyek a Föld felé tartottak. Úgy tűnt ezek az objektumok valamilyen erőteret hoznak létre maguk körűl, hogy ne ütközzenek a világűrben lévő apró meteorit vagy más részecskékhez. Az ezekről tett jelentés felbolygatta a NASA-t felügyelő kormányhivatal vezetőit.

Norton így számol be az eseményekről:

"A tárgyak kezdtek olyan közel kerülni, hogy a teleszkópokkal nagy részletességgel lehetett látni ezeknek a dolgoknak a szerkezeti jellemzőit. Úgy voltak kialakítva, mint egy háromdimenziós 'L' alakú hajó. 2013 januárjában a tárgyakat körülbelül 320 ezer kilométerre a Mars bolygó mellett követtük nyomon.  Amint elérték ezt a pontot, szinte azonnal eltűntek a tárgyak a teleszkópok lencséi elől, mintha egy gombnyomásra aktiváltak volna valamiféle láthatatlanná tévő pajzsot .
Tudtam, hogy a kormány felső köreiben aggódnak ezen dolgok miatt, mivel állandóan titkosszolgálati ügynökök őrizete alatt álltam. 2013-ban csaknem egész évben hitetlenkedve néztük az eget. Nem tudtuk, hogy mi folyik, hogy hova lettek ezek a dolgok. Számításaim szerint ezek az objektumok mára annyira közel lehetnének, hogy semmi problémát nem okozna őket látni az éjszakai égbolton, ha láthatóak maradtak volna számunkra. Nem tudtuk, hogy továbbra is közelednek, vagy már elhagyták a Naprendszert."

Dr. Nortont hazaküldték, ahol további utasításra várt. Hat hónapon keresztül nem kapott semmi tájákoztatást, de az feltűnt neki, hogy leállítottak számos űrmegfigyelő programot. Dr. Nortont nem hagyta nyugodni kíváncsisága, végül felhívta az egyik közeli barátját, akivel bizalmasan dolgozott együtt a NASA-nál. Ekkor tudta meg, hogy "a tárgyak ismét megjelentek, és újrapozicionálták magukat a Hold mögött" egy körkörös igazodással, ami lehetővé tette számukra, hogy dokkoljanak a Hold túlsó felén, ezáltal láthatatlanok maradjanak az eget figyelők előtt.
Norton szerint az űrfigyelő programok leállítása nélkülözhetetlen volt ahhoz, hogy "titokban tartsák mi történt."

"Nem tudjuk, hogy mik ezek, mit csinálnak, vagy mit fognak csinálni.  Azonban azt tudjuk, hogy voltak ingadozások a Föld gravitációs mezőjében, méghozzá abban a gravitációs mezőben, amely összekapcsolja a Holdat a Földdel." - tette hozzá.

A Föld jelenleg egy mágneses pólusváltáson megy keresztül, ami nem történt meg legalább 700 ezer éve ezen a bolygón, ezért lehetséges, hogy ennek a látogatásnak ehhez van köze? - teszi fel a kérdést a cikk szerzője.

Sokan gondolják úgy, hogy a Hold egy hatalmas műhold, ezért fennáll a lehetősége annak, hogy akik idehelyezték, azok most visszatértek.
A Hold sok különös dolgot rejt. Az egyik rejtélyes tárgy a magyar tudósról, Izsák Gyuláról elnevezett kráterben fekszik. 


A kráter közepén egy szivar alakú objektum amely amely elüt a környezetétől. Részletesebb képen egy ütött, kopott űrhajó összekaristolt képe bontakozik ki.
Az űrhajó méreteit leginkább a földi tárgyakhoz hasonlítva lehet látni


Miközben sok a találgatás, senki sem tudja igazán megmondani, hogy kik az új látogatók, és miért vannak a Holdon. A válaszokat csak az idő fogja megadni.     

A leírtak valóságtartalmát Dr. Eric Norton szakmai hírneve garantálja. Angolul tudó olvasók eredetiben tudják meghallgatnai a vele készült telefonos interjút.


<iframe width="640" height="360" src="https://www.youtube.com/embed/ZiOcZqeebec?feature=player_embedded" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

<iframe width="640" height="360" src="https://www.youtube.com/embed/OrNqZOtACqE?feature=player_embedded" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>


Az újvilágtudat cikke alapján

Címkék: 

 

Webcam Fuengirola

csak egy kattintás és élőben nézhető a fuengirolai tengerpartVár a Costa del Sol