.

Fényportál az Ausztrál főváros egénJanuár 3-án különös fényjelenséget rögzített az egyk biztonsági kamera az ausztráliai Canberra felett.

A villámlás és dörgés megszokott jelenség, de ezen vihatos időjárás közben megjelenő erős fehér fény teljesen új a megfigyelők számára. A fényjelenség csupán néhány másodperce villant fel, és okára eddig nem adtak hivatalos magyarázatot.
Ahogy lenni szokott, ilyenkor megindulnak a találgatások. A paranormális dolgokkal foglalkozó web oldalak felkapták a témát, és különböző elméletekkel magyarázzák a látottakat. A legérdekesebb elképzelés szerint a Foton övön éppen áthaladó Földön egy energia portál nyílt, amelyen magasabb rezgésű energiák tudtak belépni, vagyis valamilyen kapu nyílt meg más dimenzók felé.


A Foton övet a csillagászok 1961-ben fedezték fel műholdak segítségével. Valami szokatlan, halványan aranyló energiamezőt találtak a Plejádok körül, aminek anyagát fotonok alkotják. A NASA programjában is szerepel ennek vizsgálata

<iframe width="720" height="410" src="https://www.youtube.com/embed/bIeZkE2DkjM" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

 

Webcam Fuengirola

csak egy kattintás és élőben nézhető a fuengirolai tengerpartVár a Costa del Sol