.

Ez nem lehet természetes képződmény a HoldonA Hold egy igen rejtélyes égítest, de a lagnagyobb rejtély vele kapcsolatban talán az, hogy miért nem kutatják?

Újabb, oda nem illő dolgot sikerült az északi pólusán felfedezni.
 
OKtóber 20-án került fel a videó a youtub-ra amely a Földről készült és a Hold északi pólusánál mutat valami nem odavalót. A felszínből kiemelkedő szabályos struktúra mesterséges eredetre vall.
 
A kép ugyan homályos, de azt ki lehet venni, hogy az a valami egy szabályos építmény
 

Kicsit távolabbról

A legtöbb ufo vadász a NASA által közreadott képeket szokta tüzetesen átvizsgálni, de jelen esetben erre nincs szükség. A  felvétel egy Celestron NexStar Evolution 9.25 távcső segítségével készült. - írja az areazone51 web oldal.
Azt viszont nem közli, a felvételt ki és mikor  készítette.
 
<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/nKKYGAXAabk" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
 
Az utolsó, embert szállító űrhajó az Apolló 17 holdkompja,  Eugene Cernan, Harrison H. „Jack” Schmitt űrhajósokkal a kabinjában 1972  december 11-én landolt a Hold felszínén. A további Apolló programaot a magas költségekre való tekintettel leállították. Legalábbis ez volt a már betervezett további holdexpedíciók eltörlésének hivatalos indoka.
 

Az Apollo 17 leszállóegysége a Holdon
 
Az idő múlásával ez az indok egyre nevetségesebbnek tűnk, mivel azóta sokkal több pénzt eltapsoltak a 2011-ben leállított űrrepülőgép programra, ami igazán nagy tudományos áttörést nem hozott.

A hold expedíciók leállításának valódi okait azótai is hallgatás övezi. A kétkedők egészen más okot sejtenek a háttérben. Úgy gondolják, valami olyasmit találtak ott, ami miatt további Hold expedíciókat törölni kellett. Ez a valami egy földönkívüli civilizáció nyoma, vagy jelenléte. Talán ennek egyik bizonyítéka lehet a fenti videó?

Persze az ilyen képeket érdemes fentartással kezelni, hiszen vannak, akik némi szenzációért az eredeti képeket meghamisítják és beillesztik a hamísított alakzatot.

 
Címkék: 

 

Webcam Fuengirola

csak egy kattintás és élőben nézhető a fuengirolai tengerpartVár a Costa del Sol