.

Elkészült a három ujjú perui "idegen" múmia hivatalos DNS elemzéseBiztosan sokan kíváncsiak, hogy mi történt a rejtélyes, talán idegen, három ujjú perui múmia vizsgálata során, melyet tavaly mutattak be a nyilvánosság számára. Nem kell tovább várni, hiszen a híres UFO és paranormális kutató Steve Mera felfedte "Maria névre keresztelt múmia" régóta várt hivatalos és ellenőrizhető DNS elemzésének eredményét.

A múmia legfeltűnőbb jellegzetessége a már említett három ujj mindkét kezén és lábán, valamint a nagy, megnyúlt koponya.

"Megerősíthetjük, hogy bizonyíték van arra, hogy Maria múmia teste egy hihetetlen felfedezést jelent. Olyan felfedezést, amely örökre megváltoztathatja a történelem könyveinket. Ő lehet a 21. század legfontosabb felfedezése. Ez egy új emberi formát jelenthet." (1)
 
 
 

Ha valaki arra fogadott, hogy Maria "szokatlan emberi DNS-el" rendelkezik, közelebb áll a valósághoz, mint akik arra esküdtek, hogy egy "idegen" lénnyel van dolgunk. Mera és kutató kollégája Barry Fitzgerald részletes elemzést végzett. A vizsgálatok során tanulmányozták a test csontjait és DNS mintát vettek Maria szöveteiből.
 

"A Srí Lanka-i Genetech Laboratóriumban dolgozó tudósaink és professzoraink megerősítik, hogy Maria nagyon szokatlan DNS-el rendelkezik. Felfedezték, hogy 98,5%-a főemlős (mint az ember), és a maradék 1,5% ismeretlen. Továbbá hatalmas mutációval rendelkezik a génjeiben, amely nem azonosítható semilyen ismert betegséggel sem."

Tehát Mária felépítése szinte teljesen emberi, egy kis titokzatos DNS-el és rejtélyes a genetikai mutációval.

Azonban nem szabad elfelejteni, hogy a Wayne Állami Egyetem (Detroit, USA) kutatói 97 gén összehasonlító vizsgálata alapján megállapították, hogy ezek esetében az ember és a csimpánzok között 99,4%-os az egyezés.


A jelenlegi vizsgálatban talált 1,5%-os eltérés alapján Steve Mera úgy véli, hogy ezek kombinációja végső soron egy új emberi formát jelent, ami örökre "megváltoztathatja a történelem könyveinket".
 

Az egyik dolog, ami nem változik meg, az emberi kapzsiság. Mera szerint az ilyen leletek fekete piaca virágzóban van, és ő már hallott 1 millió fontos ajánlatot is Maria mumiájááért.  Azt mondja, hogy csupán ő rendelkezik egyetlen ellenőrizhető DNS-lánccal a testéből a laborban. De ez nem sokat jelent, mivel hamis dokumentumokkal, állításokkal és "idegen" (nem a múmia fajtájából származó) testekkel mások soki pénzt keresnek a fekete piacon.

Mera azon dolgozik, hogy segítsen a maradványok és leletek - a megváltoztatott testek, hamis idegenek és valódi emberi csontok szelektálásában és visszaszolgáltatásában a perui kormánynak, mielőtt túl késő lenne.


(1) - https://www.thesun.co.uk/news/6604884/three-fingered-alien
ujvilágtudat
 
Címkék: 

 

Webcam Fuengirola

csak egy kattintás és élőben nézhető a fuengirolai tengerpartVár a Costa del Sol

 


 

 
 

 

cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china