.

Elkészült a három ujjú perui "idegen" múmia hivatalos DNS elemzéseBiztosan sokan kíváncsiak, hogy mi történt a rejtélyes, talán idegen, három ujjú perui múmia vizsgálata során, melyet tavaly mutattak be a nyilvánosság számára. Nem kell tovább várni, hiszen a híres UFO és paranormális kutató Steve Mera felfedte "Maria névre keresztelt múmia" régóta várt hivatalos és ellenőrizhető DNS elemzésének eredményét.

A múmia legfeltűnőbb jellegzetessége a már említett három ujj mindkét kezén és lábán, valamint a nagy, megnyúlt koponya.

"Megerősíthetjük, hogy bizonyíték van arra, hogy Maria múmia teste egy hihetetlen felfedezést jelent. Olyan felfedezést, amely örökre megváltoztathatja a történelem könyveinket. Ő lehet a 21. század legfontosabb felfedezése. Ez egy új emberi formát jelenthet." (1)
 
 
 

Ha valaki arra fogadott, hogy Maria "szokatlan emberi DNS-el" rendelkezik, közelebb áll a valósághoz, mint akik arra esküdtek, hogy egy "idegen" lénnyel van dolgunk. Mera és kutató kollégája Barry Fitzgerald részletes elemzést végzett. A vizsgálatok során tanulmányozták a test csontjait és DNS mintát vettek Maria szöveteiből.
 

"A Srí Lanka-i Genetech Laboratóriumban dolgozó tudósaink és professzoraink megerősítik, hogy Maria nagyon szokatlan DNS-el rendelkezik. Felfedezték, hogy 98,5%-a főemlős (mint az ember), és a maradék 1,5% ismeretlen. Továbbá hatalmas mutációval rendelkezik a génjeiben, amely nem azonosítható semilyen ismert betegséggel sem."

Tehát Mária felépítése szinte teljesen emberi, egy kis titokzatos DNS-el és rejtélyes a genetikai mutációval.

Azonban nem szabad elfelejteni, hogy a Wayne Állami Egyetem (Detroit, USA) kutatói 97 gén összehasonlító vizsgálata alapján megállapították, hogy ezek esetében az ember és a csimpánzok között 99,4%-os az egyezés.


A jelenlegi vizsgálatban talált 1,5%-os eltérés alapján Steve Mera úgy véli, hogy ezek kombinációja végső soron egy új emberi formát jelent, ami örökre "megváltoztathatja a történelem könyveinket".
 

Az egyik dolog, ami nem változik meg, az emberi kapzsiság. Mera szerint az ilyen leletek fekete piaca virágzóban van, és ő már hallott 1 millió fontos ajánlatot is Maria mumiájááért.  Azt mondja, hogy csupán ő rendelkezik egyetlen ellenőrizhető DNS-lánccal a testéből a laborban. De ez nem sokat jelent, mivel hamis dokumentumokkal, állításokkal és "idegen" (nem a múmia fajtájából származó) testekkel mások soki pénzt keresnek a fekete piacon.

Mera azon dolgozik, hogy segítsen a maradványok és leletek - a megváltoztatott testek, hamis idegenek és valódi emberi csontok szelektálásában és visszaszolgáltatásában a perui kormánynak, mielőtt túl késő lenne.


(1) - https://www.thesun.co.uk/news/6604884/three-fingered-alien
ujvilágtudat
 
Címkék: 

 

Webcam Fuengirola

csak egy kattintás és élőben nézhető a fuengirolai tengerpartVár a Costa del Sol