.

Az első benyomás MagyarországonKözeli ismerősom egy év után újból ellátogatott Magyarországra. Az első mellbevágó benyomást a BARÁT-TRANSFER nevű cégtől előre megrendelt reptéri transzfer szolgáltatás sofőrje adta.


Keserű tapasztalatát egy facebok bejegyzésben osztotta meg ismerőseivel, ami talán az összes Magyarországra utazó utasnak támpontot adhat a szolgáltatók keresgélésénél.


Bejegyzése változtatás nélkül az alábbiakban olvasható:
 

Nem szoktam regényeket írni a Facebookra. De most annyira a ledöbbentem, hogy gondoltam ezt megosztom Veletek, hátha hatása lesz és pozitiv irányban tud változni a dolog.
Foglaltam az interneten egy úgynevezett BARÁT-TRANSFER (repteritransfer.hu) nevű cégnél egy taxit, hogy elvigyen a reptérről a belvárosba. Kiküldték a visszaigazoló emailt, minden egyes információval (40 percet várnak a gép leszállásától számitva, ezután 15 percenként 500 forintot számolnak fel, 15 perccel a gép leszállása után hívnak egyeztetés végett, stb.), szimpatikusnak tűnt, hogy előre tájékoztatnak a dolgokról.
Tegnap éjszaka meg is érkeztem, habár a gép 20 percet késett, így gondoltam írok egy sms-t, hogy jövök de sajnos a gép késett és még fel kell vennem a csomagom. Az sofőr, "úriember" fel is hívott telefonon 15 perccel az eredeti leszállási időpontot követően, habár már paprikás volt a hangulata. Mikor mondom neki, hogy épp most állt meg a gép a helyen és, hogy ezért is írtam neki sms-t. Erre ő mondta nekem, hogy nem kell sms-t írni, majd hívjam fel ha megvan a csomagom. A csomagomra várva gondoltam felhívom, hogy megkérdezzem melyik kényelmesebb neki ha euróban vagy forintban fizetek mert akkor úgy váltok pénzt. Szintén flegmán közölte, hogy ő nem fog számolgatni de elfogadja mind kettőt. Mondom, hogy de mégis mondjon valamit, hogy melyik mennyi, mert utána meg esetleg az lesz a gond, hogy nem tud visszaadni. Szóval a csomag egy csomó ideig nem jött ki (volt is egy hölgy aki már üvöltözött mérgében) így a csomagra várva látom, hogy a sofőr küld egy sms-t, hogy: "Az autóját elküldtük. Üdv".
Felhívtam, hogy ez most akkor, hogy van. Erre közölte velem, hogy ne szórakozzak vele. Erre én mondom neki, hogy nem tehetek róla, hogy késett a gép; és azt már nem engedte befejezni, hogy tisztában vagyok a felárral; ugyanis szó szerint azt mondta, hogy: "menjen a kurva anyjába".
Szóval arra szeretnélek titeket kérni, hogy osszátok ezt meg, mert nem lenne jó ha ilyen cégek és emberek miatt ilyen kép alakulna ki Magyarországról. Engem nem befolyásol, mert tisztában vagyok az ország és az emberek értékeivel itt. De ez nem normális akárhogyan is nézzük. Köpni nyelni nem tudtam. Egy idegen ember még sosem küldött el melegebb éghajlatra, főleg, nem telefonon, miután még én akartam neki segíteni, hogy simábban menjen a fuvar. Szóval ez nem a negatív reklám is reklám kategória. Hanem a kerüljétek el de nagy ívben ezt a társaságot. És ha esetleg hozzájuk eljut, akkor azt mondanám, hogy ha annyi pénzért nincs kedved dolgozni amennyit kérsz akkor becsüld magad többre és kérj többet vagy add meg az utasnak a lehetőséget, hogy a kért felárat kifizesse. De ne játszd már el a baszd meg a letrád kategóriát. És ne szarj már oda ahonnan eszel, ember.
Köszönöm a figyelmeteket.
Megemlíteném, hogy a Főtaxi-val jöttem végül haza, és gyors, kíváló és kedves szolgáltatásban volt részem, mind a pultban ülő hölgy mind a sofőr részéről.

 

De nem mindegy hogyan
 
Az eset szeptember 10-én, éjfél után, úgy egy óra körül történt a Malagából érkező WizzAir gép érkezése után.
Az egész bonyodalmat a gép 20 perces késése okozta. Egy ilyen reptéri személy fufarozó vállalkozás indításánál számolni kell azzal a lehetőséggel is, hogy a repülőgépek érkezése sokszor eltér a menetrendben megjelölt időponttól. A gépkocsivezetőket pedig érdemes erről tájékoztatni az ilyen és hasonló esetek elkerülése érdekében. Talán az sem tenne rosszat a cég hírnevének, ha az ilyen habitusú sofőrjük elvégezne egy illemtanfolyamot. 

 

Webcam Fuengirola

csak egy kattintás és élőben nézhető a fuengirolai tengerpartVár a Costa del Sol

 


 

 
 

 

cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china