.

48 évvel az első Holdraszállás után, még mindig nem tudjuk mit rejt égi kisérőnk.1969 óta eltelt közel ötven évvel sem jutottunk közelebb a Hold rejtélyeinek megfejtéséhez, csupán a megváloszalatlan kérdések sokasodtak.


Érdekes módon az utolsó Holdraszállás óta lanyhult a hivatalos érdeklődés égi kisérőnk iránt. Az Apollo programot sem fejezték be és azóta sem küldtek embert a Holdra. Gyakorlatilag nem történik kutatás a felszínén, pedig a mai technológiai szinten ez nem volna probléma. Időnként történik bejelentés, hogy valamikorra tervbe van véve egy Hold expedíció, de a megvalósulásig egyik elképzelés sem jutott el.
 

1969. július 20.
 
Az érződik, hogy az űrprogramok tervezői szándékosan kerülik a Holdat Erre hivatalos magyarázat nics, a támát agyonhallgatják, mint 1955-ben a félbeszakadt budapesti metró építését.

Ha valamiről ennyire hallgatnak, az felkelti az osszeesküvés hívők figyelmét. Csillagászok azt sem értik, hogyan lehet egy ekkora méretű égitest ilyen közel a Földhöz, anélkül, hogy a Föld vonzása magába nem szippantaná. A jelenlegi keringési pályáján  csak akkor maradhat meg, ha tömege jóval kevesebb, mint amit a mérete indokol. Ez viszont csak akkor lehetséges, ha belseje üreges, vagy valamilyen ultrakünnyű, ismeretlen kőzetből áll.

A NASA által közreadott képeket az ufo kutatók gondosan vizsgálják, és bizony sok különlegességet találnak rajta.

Ezt szögletes valamit valószínüleg nem a hold időjárása formálta ilyen szabályossá
 

Ezen a képen elhomályosították azokat a tárgyakat, amikről a nem kell tudnunk

 
<iframe width="720" height="540" src="https://www.youtube.com/embed/utlIFLJxQM4" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

A fenti videón bemutatott struktúrák mind színben, mind alakban különböznek a holdi szikláktól, vagy becsapódási nyomoktól. Pláne, hogy az egyik forma téglalap alakú! Hasonló formációkat már korábban is észleltek a szemfüles kutatók a kráterben, de a Hold más pontjain is… Vajon a NASA miért nem veszi észre ezeket?  Vagy ha mégis, akkor miért nem magyarázza meg, hogy mi a fenét keresnek a Holdon, és mik azok?

 
Címkék: 

 

Webcam Fuengirola

csak egy kattintás és élőben nézhető a fuengirolai tengerpartVár a Costa del Sol

 


 

 
 

 

cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china