.

Mégis élhettek óriások a földön?

Az emberiség annyira ismeri a saját  múltját, mnt a kutatók az óceánok fenekét, vagyis alig-alig.

Kiderült a történelem hamísítás: az őskorban óriások éltek amerikában

Az amerikai legfelsőbb bíróság határozata értelmében a Smithsonian Intézet köteles nyilvánosságra hozni az óriások leleteinek megsemmísitéséről szóló dokumentumokat.

Egykoron óriások is éltek a földön

Ez az egyiptomi lelet bizonyítja, hogy régen valóban éltek a földön óriások akikről még a Bibliában is említést tesznek…

Óriások létezésének megkövesedett bizonyítéka

Az írott történelemben mindenütt fellelhető utalás a korábban élt óriásokra, aminek bizonyitékai lassanként napvilágra kerülnek. A legújabb leletet augusztus 24-én, Kínában egy sziklán fedzték fel.

Titokzatos tengeri óriások

A természettudománynak nem könnyű elfogadnia, hogy léteznek olyan lények, amelyekkel még azelőtt soha nem találkozott a tudós társadalom, de annál több legenda és mitosz szól róluk

Óriások leleteit tüntették el a washingtoni Smithsonian intézetetben

Egyre több olyan dokumentum és tárgyi bizonyíték kerül napfényre, amelyek azt sejtetik, az emberiség minden téren, a történelemtől a politikáig, nagyon át van verve.

Óriások pedig voltak, vannak, de vajon lesznek?

A valóság néha annyira hihetetlen, hogy inkább el sem hisszük. Akkor nem borul fel az eddig oly bizonyosnak hitt világkép. Pedig óriások is éltek a történelem előtti időkben.

 

Webcam Fuengirola

csak egy kattintás és élőben nézhető a fuengirolai tengerpartVár a Costa del Sol