.

Visszahozta a vízbe ejtett telefontKét héttel ezelőtt különös látogató jelent meg Hammerfest körül, Norvégia rartmenti vizein - egy hámmal ellátott beluga.


Keveset tudunk bizonyos cetek eredetéről, de egyesek azt gyanítják, hogy ezt a tengeri emlőst az orosz haditengerészet képezte ki, és valószínűleg megszökött. Azóta megszabadították a hámtól, és a beluga továbbra is a közelben maradt.
 
A közelmúltban azonban valamit felfedeztek a beluga személyiségével kapcsolatban, miután kiderült, hogy valójában elég figyelmes.

Egy nap, míg Hammerfestben és környékén tartózkodtak, Ina Mansika és barátai úgy döntöttek, hogy a vízpartra mennek, hogy lássák, megtalálják-e az állítólagos korábbi kémet. Ekkor valami nagyon csodálatos dolog történt.

Nem csak, hogy ott volt a beluga, hogy üdvözölje őket, hanem a segítségükre sietett, amikor Mansikát egy kis baleset érte.

"Megálltunk a hajódokkon, hogy megnézzük, és reméltük, hogy van esélyünk arra, hogy meglássuk," - mondta Mansika. "Elfelejtettem behúzni a dzsekim zsebét, és a telefonom az óceánba esett. Azt hittük, hogy örökre eltűnik, amikor a bálna le nem merült és néhány perc múlva visszajött a telefonnal a szájában!"

Az alábbi videó ezt a hihetetlen pillanatot mutatja be.
<iframe width="728" height="410" src="https://www.youtube.com/embed/kgOxzcQ8TFI" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>
Mansika megdöbbent.
 
"Mindenki teljesen meg volt lepődve. Szinte alig hittük el, amit láttunk," - mondta. "Szuper boldog voltam és hálás, hogy visszahozta a telefonomat."

Sajnos a víz okozta károsodás miatt a telefon működésképtelenné vált, de Mansika mindenképpen nagyra értékelte, amit a beluga tett: "Szeretem az állatokat!" - mondta. "Ez a beluga annyira kedves."

Nem világos, hogy a beluga túlságosan hozzászokott-e az emberekhez, és már nem képes vadon élni, mivel korábban nyilvánvalóan kiképezték, de a tisztviselők azt mondják, hogy a legjobb érdekeit tartják szem előtt. A helyi hatóságok állítólag azt tervezik, hogy áthelyezik őt egy menedékhelyre, ezzel a gesztussal viszonozva a kedvességét, amit már bizonyított.
 
<iframe width="728" height="410" src="https://www.youtube.com/embed/gX__wL3KaHM" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

 

ujvilágtudat
Címkék: 

 

Webcam Fuengirola

csak egy kattintás és élőben nézhető a fuengirolai tengerpartVár a Costa del Sol

 


 

 
 

 

cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china