.

A világ egyik leggazdagabb családjának titkaiVan egy család, akinek neve fogalom. Vagyonuk nagyságát és a hatalomban elfoglalt szerepüket igyekeznek a háttérben tartani, nem szeretik a nyilvánosságot.

Ez a Rothschild család.

 
Sok minden elmondható a Rothschild családról, például az, hogy hihetetlen mennyiségű pénzük és hatalmuk volt (van) az egész világon, és komoly hatással voltak az elmúlt két évszázadban lejátszódott néhány nagyon fontos történelmi eseményre

A mai társadalom nehezen tudhat meg túl sokat a Rothschild családról, mert titokzatosak, és úgy tűnik, hogy már nem rendelkeznek ugyanazzal a befolyással a világ eseményeire mint egykor, mikor gazdagságuk virágzóban volt. Sokan azonban még mindig úgy gondolják, hogy ők az Új Világrend gyíkemberei, akik bábnak használnak bennünket, és fekete helikopterekkel repkednek a házaink felett.

Az emberek alapvetően csak annyit tudnak, hogy nagyon gazdagok, és Európában székelnek. Van azonban néhány érdekes tény a családról, amit szintén érdemes tudni. Ezek között találhatók titkos társaságok, háborúk, vérfertőzés és majdnem minden más, ami egy rosszul működő családtól elvárható, nem egy gazdagtól. Íme a Rothschildok, a világtörténelem egyik leggazdagabb családjának tíz sötét tika.

1. Nathan Rothschild csalt a maga módján, hogy birtokolja Anglia pénzügyeit
 
Ez olyasvalami, amit manapság senki sem úszna meg szárazon. Nathan Rothschild lényegében egész Anglia pénzügyeinek tulajdonosává vált a waterlooi csata után. Összeköttetései révén Nathan mindenki más előtt tudta, hogy a waterlooi csata nem volt egy veszett ügy. Másfelől mindenki más úgy vélte, hogy ez egy olyan veszteség lenne, ami elpusztítaná az országot.

Nathan egyenesen a Londoni Értéktőzsdére ment, és értékesítette valamennyi brit kormányzati kötvényét. Amikor ezt tette, mindenki más az épületben ugyanezt cselekedte, ami az árak szinte nullára esését okozta. Amikor az árak ezen az elképesztően alacsony szinten voltak, Nathan visszavásárolta valamennyi részvényét, ahogy mindenki másét is, és így jutott még több hatalomhoz.

2. El tudtak rejteni 650 milliárd dollárt
 
A Rothschild család kétségtelenül az egyik leggazdagabb a világtörténelemben. Furcsa, hogy nem szerepel a nevük a Forbes magazinban minden évben a leggazdagabb személyek között, de mint család, még mindig gazdagok. A család állítása szerint vagyonuk nettó értéke körülbelül 350 milliárd dollár. Ennek oka pedig az, hogy vérvonalukat vérfertőzés útján terjesztve vagyonuk egy részét átjátszották.

Sokan vannak azonban, akik úgy becsülik, hogy a Rothschild család még mindig vezető a világon, több mint 1 trillió dollárnyi nettó vagyonnal. Nehéz elhinni, ha valakinek a családban van 50 milliárd dollárja (Jacob Rothschild) és 20 milliárdja (Sir Evelyn De Rothschild), de csak úgy érhet 350 milliárdot a vagyonuk, ha mindent összeadunk.

3. Nagyon furcsa partikat tartottak

A legkevésbé sem segítenek az illuminátusokról szóló pletykákon azok a furcsa partik, melyeket a Rothschild család tartott. A leginkább figyelemre méltó és sokat említett az az 1972-es összejövetel, melyről fotók is készültek. Úgy indult, hogy fordított meghívókat küldtek, ezért egy tükörre volt szükség, hogy elolvassák, mi volt a meghívóra írva, és amikor a vendégek megérkeztek az épülethez, minden vörös fényben úszott.

Sok ilyen parti nagyon furcsa stílusban került megrendezésre, ahol például állati stílusú fejeket és maszkokat viseltek. A partiról készült fotók olyanok, mintha egy Lady Gaga videót látnánk, ha ez segít elképzelni, hogy mennyire furcsák voltak ezek az összejövetelek. Audrey Hepburn fején például egy kalitka volt, de Salvador Dali is a család barátja volt.

4. Számos nagy háborút finanszíroztak

Mivel a Rothschild család ellenőrizte állítólag a pénz felét a világon, ők voltak azok, akik finanszírozni tudták a legtöbb nagy háborút, melyek az elmúlt 200 évben történtek. A Rothschild család finanszírozta az összes háborút, kezdve Napóleontól a 20. századi világháborúkig. Mivel a pénzt egyének helyet a kormányoknak adták kölcsön, képesek voltak az egyik legerősebb családdá válni a világtörténelem során.

A Rothschild család minden háború végén dollár jeleket kezdett látni, amikor a hitelek kezdtek visszafizetésre kerülni, és még több pénzre volt szükségük más országoknak az újjáépítési erőfeszítéseik finanszírozására. Amikor a bankokat megtizedelték a háborúk, csak egyetlen hely volt, ahová fordulhattak, a Rothschildokhoz. Talán ez volt az oka annak, hogy törvény felett állónak tekintették magukat a legtöbb országban.

5. Titkos társaságokkal álltak kapcsolatban

Sokan hallottak már titkos társaságokról szóló összeesküvés elméleteket, mint az illuminátusok és a szabadkőművesek, de a legtöbb ilyen elmélet a Rothschild családdal kezdődött. Nos lehet, hogy többen viccesnek tartják az ilyen állításokat, de az igazság az, hogy valóban voltak érdekeltségeik a titkos alvilágban és pénzügyeikben. Mivel mindig vannak olyanok, akik megpróbálják leleplezni a feltételezett illuminátus tagokat, van egy csomó bizonyíték, melyek napvilágra kerültek.

Az egyik érdekes nyom azt sugallja, hogy a Rothschild család valóban befektetett titkos társaságokba, kezdve az Első Világháborútól. Mivel a Rothschild család jelen volt a szerződésnél, melyet a végén aláírtak, emberek számoltak be arról, hogy a szerződés tartalmazta, hogy átveszik a hatalmat a bajor illuminátusok felett, melyet 1776-ban alapítottak. Mivel a társaság titkos, soha senki nem tudhatott meg részleteket.

6. Sokan úgy gondolják, hogy sátánisták

Ez egy másik titok, melyet az idők végezetéig vitatni fognak: sok tanú, akiket beengedtek az otthonukba azt állította, hogy a Rothschild család tele volt sátán imádókkal. Ugyanezen tanúk szerint a Rothschild család egy helyet tartott fenn a Sötét Nagyúr számára, és senki sem ülhetett arra a helyre. Ezt eddig nehezen tudták megerősíteni, de számos beszámoló szól róla.

Hogy még több intrikát szőjünk ezen állításokba, egyes családtagok Salamon pecsétjével írták alá a dokumentumokat. Bár a pecsétet főleg a Zsidó nép szimbólumának tartják, ez nem volt hivatalos szimbólum azokban az időkben. Ehelyett úgy tekintettek rá, mint egy nagyrészt nem használt szimbólumra, mely korábban csak a mágusok és a sátánisták körében volt ismert. Ez egy másik vita, ami még most is terítéken van.

7. És az amerikai Federal Reserve

A Federal Reserve System egy bank, amely magántulajdonban van, és ahol az Egyesült Államok a legtöbb pénzét tartja. Az egyik legnagyobb amerikai Federal Reserve bank New Yorkban található, és országon kívüli tulajdonosa van. Sokan úgy hiszik, hogy a Rothschild és a Rockefeller családnak jelentős beleszólása van az amerikai Federal Reserve működésébe.

A Federal Reserve-ben lévő érdekeltségük mértékét jelenleg erősen vitatják. Egyesek azt állítják, hogy egyáltalán nincsenek érdekeltségeik, de mások úgy vélik, hogy a Rothschild családnak éppen annyi hatalma van Amerikában, mint más európai országban, és hogy a Rothschild család tulajdonában van az összes nagy bank, melyet titokban tartanak. Az amerikai pénz teljes mennyiségét soha nem hozták nyilvánosságra.

8. Ők diktálják az arany árát

Egyesek azt állítják, hogy az arany áráról a mai napig is a Rothschild család dönt. 2004-ben a Nathan Mayer Rothschild and Sons kivonult az arany, és mindenféle más nemesfém üzletből, átadva minden pozíciót a Barclays-nek. A Rothschild család beleszólása az arany árába 1919-ben kezdődött, amikor az ipar öt vezető kereskedője naponta kétszer találkozott, hogy beállítsák a nemesfém árát.

Ez sok hatalmat adott a Rothschild családnak és kollégáiknak az emberek vagyona felett, melyet aranyban tartottak, és amit a mai napig sokan tesznek. Az 1919 és 2004 között eltelt hosszú időben a Nathan Mayer Rothschild and Sons irodáiban minden nap sor került a találkozókra. Az idők során több korrupciós vád elhangzott az árak meghatározása miatt, illetve a későbbiekben is.

9. Néhányan nagyon hataloméhesek voltak

A pénz lehet minden rossznak a gyökere, és hataloméhessé tehet valakit, ha nem vigyáz. A Rothschild család sok tagjáról gondolták azt, hogy nagy érdeklődést mutatott az országok hatalma iránt, és úgy érzeték, hogy a törvények és törvényhozók felett állnak. Amschel Rothschild állítólag egyszer azt mondta: "Add nekem egy ország gazdaságának irányítását, és nem érdekel, hogy ki hozza a törvényeket."

A lényeg úgy összegezhető, hogy ők azt hitték, hogy a saját szabályaik szerint működik minden, amíg van elég pénzük. És valóban elmondható sokukról, hogy volt elég pénzük, hogy királynak, királynőnek, elnöknek, miniszterelnöknek, és az adott ország rendszerének megfelelő uralkodónak tegyék meg magukat. Ez a hatalom egy lenyűgöző gyűjteménye volt, melyet a Rothschild birtokolt.

10. Hosszú sora van a vérfertőzésnek

Mikor egy családnak sokkal több pénze van, mint az embereknek, tudniuk kell, mit kezdjenek vele, és ahogy a hatalom esetében, csábító lehetett, hogy ne akarják ezt veszélybe sodorni azáltal, hogy kívülálló családok házasodnak be a Rothschild családba. Ezért, hogy távol tartsák azokat az embereket, akiket csak a pénz érdekelt, a Rothschildok egymásal házasodtak. Valóban olyan furcsa, mint amilyennek hangzik, de legalább egy jó pénzügyi stratégia.

Az egész vérfertőző irányzatot a család alapítója, Mayer Amschel Rothschild vezette. Úgy állította fel a szabályokat, hogy a Rothschild család női tagjainak igen korlátozottak voltak a házasulási lehetőségeik, amikor az örökösödésre került sor. Az egyetlen módja annak, hogy teljesen biztosak legyenek a pénz jövőbeni megszerzésében az volt, hogy a saját unokatestvéreikkel házasodtak.

myfirstclasslife.com  cikke, újvilágtudat fordítása

 

Webcam Fuengirola

csak egy kattintás és élőben nézhető a fuengirolai tengerpartVár a Costa del Sol