.

A világ egyik legdrágább, és legnehezebb húsvéti csokitojásaHúsvéti színes

Íme a világ egyik legdrágább, és legnehezebb húsvéti csokitojása

 
A limitált kiadású különlegességet, azonban még így is hamar elkapkodták.

belyeg_tojas.jpg
Fotó: dailymail.co.uk

Ez aztán a húsvéti csokitojás! Nem elég, hogy arany portól csillog, és úgy néz ki, mintha csipkéből lenne, de csodás külső megjelenése mellett más meglepetést is tartogat. Nem ebben nincsen összerakható műanyag játék!
A "csupa csoki álom" valójában 3 tojásból áll, így a súlya majdnem 1,5 kilogramm. Ilyen paraméterek mellett csak az ára az, ami kevésbé csábító, ugyanis a tojás több mint 16 ezer forintot kóstál.

Csak képzeljék el a fiúk arcát, amint megkapják ezt a csodás tojást a locsolásért cserébe: egy tojás, amiben van egy tojás, amiben megint van egy tojás! Ha nem tudnánk, hogy az édességet az itthon inkább a ruháiról híres Marks and Spencer élelmiszerláncnak köszönhetjük, simán azt hihetnénk, hogy a Faberge egyik művésze készítette a finomságot.

26ec992f00000578-3007677-image-a-18_1427118640203.jpg

A tojást Írországban illesztik össze, ahol nagyon finom, külön a lánc számára gyártott tejcsokoládéval dolgozik a 16 fős tojáskészítő művészcsapat. Patricia Brandy a csapat feje elmondta, hogy ezt a tojást egyenként egy óra elkészíteni, és összerakási metódusa 8 különböző lépésből áll. Csak összehasonlításképp, egy óriás csokitojás egy lépésben előállítható. A csoki csoda egyik leglátványosabb eleme a tojás elejében lévő kisebb tojás, ami mintha csak lebegne a kész mű belsejében. Ez már szinte varázslat!

arany-csokitojas.jpg

Azonban, mint elmondták nem a tojás elkészítése a legnagyobb munka, hanem az Írországból Londonig tartó út, ami alatt nem szabad, hogy összetörjön vagy megolvadjon a drága édesség. Ezért az elkészült tojásoknak külön gyártattak le speciális habból készült dobozokat, melyek mind a hőnek, mind az ütésnek ellenállnak.

A tojás egyébként igazi kuriózum, a gyártó 7500 darabot készített húsvétra a különlegességből, amit magas ára ellenére azonnal elkapkodtak.

minap.hu

Címkék: 

 

Webcam Fuengirola

csak egy kattintás és élőben nézhető a fuengirolai tengerpartVár a Costa del Sol

 


 

 
 

 

cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china