.

A Valensole esetAnnak ellenére, hogy az Ufo jelenségeket mély hallgatás jellemzi, egyre bizonyosabbá válik, nem vagyunk egyedül az univerzumban.
A rengeteg régebbi megfigyelés, leírás nem a fantázia szüleménye, hiszen napjaink légiközlekedését megzavaró esetek is egyre sűrübben fordulnak elő. A közelmúltban két olyan UFO megfigyelés is nyilánosságra került, amely a légiközlekedés biztonságát veszélyeztette.
2014. jan. 9-én a németországi Bréma városában repülőjáratokat szállítottak le, hívtak vissza vagy irányítottak át, amiért egy UFO egymás után több alkalommal megjelent a repülőtér radarképernyőin.
Egy másik, mostanában felszínre kerülő bizarr 2013. júliusi eset, mely a London közeli Heathrow Reptéren történt. ahol a pilóta meg volt győződve róla, hogy repülés közben össze fog ütközni egy fémes tárggyal, amelynek alakja egy amerikaifoci-labdához volt fogható.
Mindkét esetben jelenleg is tartanak a hatósági vizsgálatok.
 
Azonban nem minden eset ilyen rejtélyes. Vannak teljesen egyértelmű megfigyelések is. Kicsit menjünk vissza az időben Valensoleba, mikor Maurice Masse Case gazdálkodó testközelből látta az idegeneket.
Valensole festői francia kisváros, melynek környékén ma is termesztik a francia prfümök egyik összetevőjének alapanyagát a levendulát.
 
1965. július 1-én egy verőfényes napon Masse saját levendula földjén dolgozott. Munka közben kicsit megpihent, és ekkor egy furcsa zajt hallott. A különös zaj felé indulva, néhény lépés után meglátott egy személyautó méretű, gömb alakú tárgyat, ami mellett különös, kicsi emberkék gugoltak és a növényeket vizsgálták.

Mikor észrevették Masset, felálltak, és az egyikük egy kis fém műszert irányított felé. Ettől Messie lemerevedett, de látása, hallása megmaradt.
Az idegen lény letette kezéből a bénító műszert, majd társával hangos szóváltásba keveredett. Ez alatt emberünknek volt ideje megfigyelni az idegeneket. Leírása szerint úgy egy méter magasak lehettek, sima bőrük, nagy fejük, és az emberihez hasonló, de szemhéj nélküli szemük volt. Kék egyenruhát viseltek.
Elindultak járművük felé, aminek kinyították üvegkupola szerű tetejét, bemásztak a vezérlő ülésbe. Az átlátszó kupola alatt látszódott, amint megteszik a felszállás előkészületeit.
A szerkezet először egy méter magaságba emelkedett, majd egyre növekvő sebességgel eltünt a közeli hegyek felett.

Masse 10-15 percig még nem tudott megmozdulni. Az elrepült szerkezet helyén kis bemélyedést talált, de néhány nap múlva 5-6 méteres körben kiégett a növényzet. Az eset után még egy hónappal is a megszokott 6-7 óra helyett 12-15 órát kellett aludnia, hogy összszedje magát.
                                                                                                          Maurice Masse Case

A kör alakban elhalt levendula bokrok
Források:
http://exopolitikamo.wordpress.com/
http://en.wikipedia.org/wiki/Valensole_UFO_incident

 

Webcam Fuengirola

csak egy kattintás és élőben nézhető a fuengirolai tengerpartVár a Costa del Sol