.

Valami megint zavaros: UFO vagy hadgyakorlat?Szombat éjjel különös fényjelenséget figyeltek meg Kaliforniában a Los Agelestől úgy 50 km távolságra lévő Orange város lakói.


Fénycsóva Orange felett

A helyi rendőrség igyekezett megnyugtatni az embereket és közölték, csak a haditengerészet végzett Tomahawk cirkálórakétával tesztet. A San Diego Union-Tribune beszámolója szerint azonban Nevadából és Arizonából is érkeztek bejelentések a helyi hatóságokhoz, sőt, a CBS arról számolt be, hogy még a Los Angelestől 600 kilométerre, északra fekvő San Franciscóból is észlelték a fényjelenséget.
 

Toahawk cirkáló robotrepülő
 
Ez a rakéta teszt magyarázat elég ingatag lábon áll. Los Ageles körzetében nem volt hadgyakorlat, semmi nem indokolta a sok millió értékű nagy hatótótávolságú rakéta nagyváros mellőli éjszakai indítását. Ezen kívül a Tomahawkok meghajtása a sugárhajtású repülőgépek elvén működik, így ebből nem eredhetett a képen látható fénycsóva a repülő tárgy mögött.
 
<iframe width="744" height="419" src="https://www.youtube.com/embed/bb87kpztOG4" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Címkék: 

 

Webcam Fuengirola

csak egy kattintás és élőben nézhető a fuengirolai tengerpartVár a Costa del Sol