.

Át vagyunk verve ezzel az oltáskampánnyal
A koronavírus elleni hadjárat kizárólag az oltásokra alapul. Ugyanakkor Pfizer kutatói közül a kísérletek összegzésekor hárman is  bevallották  hogy az  antitestek egyenlő, vagy jobb védelmet nyújtanak a vírus ellen, mint a vakcina.
Ennek ellenére a hatóságok csak a vakcinát erőltetik

Nick Karl, egy kutató, aki közvetlenül részt vett a Pfizer koronavírus vakcinájának előállításában, azt mondta, hogy a

természetes immunitás hatékonyabb, mint maga a vakcina,

amelyen dolgozik, és amit a Pfizer gyárt.A Veritas project munkatársának sikerült videót készíteni az interjúról:

A Pfizer egy másik tisztviselője, vezető tudományos munkatársa, Chris Croce  megerősítette Karl állítását az antitestek koronavírus immunitási hatásáról:

Veritas újságíró: "Szóval, antitestekkel megfelelően védett vagyok ?"

Chris Croce, a Pfizer vezető tudományos munkatársa: "Igen."

Veritas újságíró: "Annyira, mint a vakcinától?"

Croce: "Valószínűleg jobban."<iframe width="714" height="402" src="https://www.youtube.com/embed/On5RYFbcxWY" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

A Pfizer harmadik tudósa, Rahul Khandke elismerte, hogy cége megköveteli, hogy alkalmazottai tartsák vissza az információkat a nyilvánosság elől.

"Arra nevelnek és tanítanak, hogy 'a vakcina biztonságosabb, mint a koronavírus fertőzés, ahol az antitestek természetes úton keletkeznek, de erről nem lehet nyilvánosan beszélni'," - mondta Khandke.

A koronavírus fertőzést az emberek az esetek 80 százalékában észre sem veszik vagy csak egy gyorsan átfutó influenzának gondolják, ezért inkább az antitest vizsgálatot lenne célszerűbb erőltetni, mint a kísérleti stádiumban lévő génmódosító oltást. 

Vagyis a Pfizer alkalmazottai elismerték, hogy az oltásnál jobban véd a természetes antitest, de ahogy a cég, így ők is, a vakcinák eladásából élnek

Azt ígérik, hogy a Project Veritas a közeljövőben további Pfizer felvételeket fog nyilvánosságra hozni.


Irja az újvilágtudat,  - https://www.projectveritas.com/news/ 

 

Webcam Fuengirola

csak egy kattintás és élőben nézhető a fuengirolai tengerpartVár a Costa del Sol