.

Újabb tiltakozás a koronavírus démonizálása ellen
Közel nyolc hónapnyi életet és szabadságot loptak el tőlünk a politikusok és a hisztériát segítő média 

Mennyit fogunk még eltűrni?  kérdezi Jeff Deist  a neves Mises intézet elnöke.  


Jeff Diest egy érdekes cikket publikált a napokban a koronavírus járvánnyal kapcsolatban. Ebben kifejti, a világ és a szervezetünk tele van vírusokkal és más kórokozókkal, amelyek éppúgy veszélyesek, mint a koronavírus. A gazdasági lezárások és az egyéb intézkedések sem védenek meg bennünket tőlük. Az egyetlen dolog, amit tehetünk, hogy erősítjük az immunrendszerünket és megpróbáljuk élni a hétköznapi életünket.

Mint mindig, a történet folyamatosan változik. Emlékszünk még a lélegeztetőgépekre, a görbe ellaposítására, a következő két hét döntő fontosságú stb... kijelentésekre? Emlékszünk még, hogy hogy halálos járványként állították be a koronabírust.
Magának a vírusnak - a SARS-CoV-2nek - kitett személyeknek csak nagyon kis hányada mutat bármilyen akut légzési tünetet, vagy amit "koronavírus betegségnek" nevezhetünk.

Az egyetlen értelmes statisztika a súlyos betegségek, kórházi ápolás és halálesetek előfordulását mutatja. Ezek közül az egyik legfontosabb statisztika a fertőzés halálozási aránya (FHA). A júliusig gyűjtött adatok azt mutatják, hogy a negyvenöt évnél fiatalabbak FHA-ja alacsonyabb, mint a közönséges influenzáé.
 
<iframe width="728" height="409" src="https://www.youtube.com/embed/vv7TBEGZs6s" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>
 

A Covid-19 vírussal is fertőzüttek  halálozási aránya az ötvenen felüliek esetében ugyan emelkedik, de az adatok nem különítik el azokat az eseteket, akik halálának tényleges kiváltó okát valamilyen más alapbetegség, mint  az elhízás, a cukorbaj, magas vérnyomás, vagy a szív és érrendszeri probléma okozta   Ha az ötven év alatti ésszerűen egészséges emberekre vonatkozó adatokat látnánk, a számok még megnyugtatóbbak lennének.

Az enyhe vagy tünetmentes Covid eset besorolás gyakorlatilag értelmetlen. A világ tele van baktériumokkal és vírusokkal, és néhányan közülük pár napra kissé megbetegítenek bennünket. Sok millió van belőlük a világban körülöttünk, a bőrünkön, az orrunkban és a légzőrendszerünkben, és egyéb szerveinkben. 
A hét hónapon át gyűjtött további adatok azt mutatják, hogy a Covid-19 terjedése és halálozása nem különösebben rosszabb, mint a korábbi SARS, sertésinfluenza vagy ebolajárványoké.

Még mindig nem tudjuk, hogy a bejelentett kétszázezer amerikai Covid-19 halálesetből valójában hányat okozott a SARS-CoV-2 légzőszervi betegség, vagy egyszerűen minden halálesetet ide sorolnak, ahol a szervezetben előfordult a Covid-19 vírus is.  most már az is kiderült, hogy a lezárások okozta károk messze felülmúlják a Covid-19 vírus által okozott károkat.


 https://mises.org/wire/absurdity-covid-cases
Cikke alapján írja az újvilágtudat
Címkék: 

 

Webcam Fuengirola

csak egy kattintás és élőben nézhető a fuengirolai tengerpartVár a Costa del Sol