.

Újabb asztronauta hozta nyilvánosságra gondolatait az idegen látogatásokról és az emberiség eredetérőlEgyre több és több olyan űrhajós és tudós lép a nyilvánosság elé, aki megosztja arra vonatkozó tudomását és hitét, hogy bolygónkat régen és ma is rendszeresen látogatták/látogatják az idegenek. Elegendő ehelyütt utalnom dr. Edgar Mitchellre vagy Gordon Cooperre, akik félreérthetetlen módon erősítették meg ezeket a sokak számára még csupán feltevéseknek vagy véleményeknek számító tényeket. Az űrhajósok, a kutatók és a szakértők olyan dolgokat láttak és olyan bizonyítékokról tudnak, amelyekről mi csak szeretnénk.
 

A lista nem szerény, minthogy több száz befolyásos ember szivárogtatott már ki hasonló információkat e tárgyban. S bár a témát sokszor hallgatás, cáfolatok és lejáratás övezi, azért a több százezer oldalas dokumentációkból arra lehet következtetni, hogy nem zörögne az a bizonyos haraszt csak úgy magától.

Érdemes megemlíteni Tom Delonge nevét is, aki mostanság sokat tesz egykori bennfentesekkel karöltve annak érdekében, hogy fokozatosan felvilágosítsa az embereket az idegenekkel kapcsolatos tényekről és felsorakoztassa az érdeklődők előtt a rendelkezésre álló bizonyítékokat. Így már mindenki komolyan fontolóra veheti az idegen lények létezésének és látogatásainak kérdéseit.

Azt azonban soha nem volna szabad figyelmen kívül hagynunk, hogy kiknek van a kezében a tömegtájékoztatás, illetve milyen „belső” információk kerülhetnek be és milyenek nem a tömegeket manipuláló médiagépezetbe, ami azután az emberekkel megeteti a megkívánt és megtervezett propagandát. Így ha ezek a háttérben működő erők azt akarják, hogy az ufótéma nevetséges vagy hiteltelen legyen, akkor azzá is teszik az emberek fejében. Gyakorlatilag bármit elhitethetnek, amit csak akarnak és amit nem szégyellnek. Sőt, a nagy médiavállalatok nem ritkán saját magukat helyezik az igazságosztó szerepébe, amikor azt sugallják, hogy ők majd megmondják, melyik hír mennyiben igaz és mennyiben hamis. De vajon miért kéne, hogy helyettünk gondolkodjanak, amikor mi is képesek vagyunk erre? Talán ha mi kezdenénk utánajárni az ufós ügyeknek, akkor valami egészen más valóságot raknánk össze, mint amit ők szeretnének? Létezik valami globális és szervezett „összeesküvés” e tekintetben is?

Miért ne higgyünk az asztronautáknak, akik megmagyarázhatatlan vagy épp nagyon is megmagyarázható, nem földi járműveket és lényeket láttak?

Al Worden a következőket nyilatkozta a földönkívüli lényekkel kapcsolatban:

„Földönkívüliek vagyunk, miközben épp azt gondoljuk, hogy ők mások, ugyanakkor mi jöttünk máshonnét. Mivel valakinek túl kellett élnie, s nekik voltak kis űrhajóik, ide jöttek, leszálltak, itt alapítottak civilizációt. Én így gondolom. S ha nem hinnének nekem, vegyék a kezükbe az ókori sumérokról szóló könyveket és nézzék meg, mit mondanak ők erről. Ők nyíltan el fogják mesélni önöknek.”

Ez az ember, Al Worden, hetvenöt alkalommal kerülte meg a Holdat. Az űrhajós ezen a véleményen van. Ez is egy álláspont a sok közül. Összehasonlításképpen egy másik, jól ismert személy vallomásával zárnám ezt a cikket.

Történetesen dr. Edgar Mitchell álláspontja eltér Wordenétől. Az egykori űrhajós szerint ugyanis ő kivételezett helyzetben van, mivel őt beavatták abba, hogy nem vagyunk egyedül ezen a planétán és már sokszor meglátogattak minket az idegen lények.


Mindenki szabadon eldöntheti, hogy kinek milyen mértékben hisz.


boldognapot

Címkék: 

 

Webcam Fuengirola

csak egy kattintás és élőben nézhető a fuengirolai tengerpartVár a Costa del Sol

 


 

 
 

 

cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china