.

Új nyelviskola Malagán 

Próba hét a legújabb malagai nyelviskolában.

A dublini székhelyű Liffey College nyelviskola elsősorben az angol nyelv oktatására a alkult a Cambridge Egyetem égisze alatt. A nyelviskola A Dublint átszelő Liffey folyóról kapta nevét és mint minden vállalkozás ez is igyekszi terjeszkedni. Az idén Malagán nyitott új iskolát, ahol a spanyolokat szeretné angolra, az itt élő külföldieket, pedig spanyolra tanítani. Costa del Solon, Malaga körzetében angolok, finnek, németek vásároltak ingatlanokat éa sokan közülük ide is költöztek, de nem beszélnek spanyolul.

A recepció és a csoport
Mivel az iskola még nem eléggé ismert, a hirdetések mellett egy hetes díjmentes bemutató tanfolyamokat szerveztek, melyekre a résztvételt a városban megrendezett különböző eseményeken lehetett nyerni.  Egy hét nem sok, ez alatt az öt fős csoport leginkább az iskola tanítási módszerével tudott megismerkedni.
Oktatási metodikájukban fontosnak tartották a nyelv gyakorlati alkalmazását, ezért a tanteremben eltültött napok váltakoztak az élet valós szituációival. Az egy hétből két napon a város különböző helyein lehetett gyakorolni a tanultakat, ami leginkább egy-egy kávézó teraszán történt. Azért érdekes helyzetgyakorlat volt a belvárosban lévő vásárcsarnok meglátogatása, ahol a bevásárlás gyakorlati szóhasználatát lehetett megfigyelni.
A mór időkben épült városkapu most a csarnok bejáratául szolgál. Az impozáns üvegablak előtti standokon szinte mindent lehet kapni
A áruféleségek spanyol nevét is könnyebb megjegyezni, ha látjuk jelentését, és közben halljuk a kiejtést. Érdekes, de hasznos koncepció a szótanulásra.
Az egy hét gyorsan elrepül, ilyenkor csak izelítőt lehet kapni a spanyol nyelvből. Akinek megjön a kedve a további nyelvtanuláshoz, beiratkozhat valamelyik kurzusra a tudásának megfelelő szintre.

A magazin nevében sok sikert kívánok Malagán a Liffey College Dublin nyelviskolának.


 

 

Webcam Fuengirola

csak egy kattintás és élőben nézhető a fuengirolai tengerpartVár a Costa del Sol

 


 

 
 

 

cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china