.

Úgy berugtak Angliában, hogy Barcelonában józanodtak ki.Úgy berúgott a két brit tinédzser, hogy Barcelonában ébredtek fel

Csak egy hamburgerért mentek ki a repülőtérre, de aztán meglátták a repülőket.


Egyik éjszaka a 19 éves brit Tara Hammersley a legjobb barátjával, a szintén 19 éves Jack Messerrel bulizott. Nem voltak már szomjasak, amikor leléptek a partiból, és a Gatwick repülőtéren kötöttek ki.
 

Csak egy hamburgert akartak enni, de ahogy meglátták a repülőgépeket, végigböngészték az olcsó repjegyeket, és azzal a lendülettel vettek is két jegyet Barcelonába.

A lány nem igazán emlékszik a történtekre, az utolsó dolog, ami rémlik neki, hogy rosszul van a szórakozóhelyen. A következő emlékképe már az, hogy a gép leszálláshoz készülődik Barcelona fölött.

Jack arra még emlékszik, hogy lefoglalták a jegyeket, de utána nála is filmszakadás volt. Azt sem tudják, hogyan jutottak át a biztonsági átvizsgáláson, és hogyan engedték fel őket a gépre berúgva.

A részeg kalandból aztán megpróbálták kihozni a maximumot: négy napig maradtak Barcelonában. Elmondásuk szerint leginkább a tengerparton lazultak, esténként pedig elmentek inni.

Némi gondjuk azért kint is akadt, mert Taránál egy fillér sem volt, de Jack fizetett mindent. Ruhát sem vittek magukkal, csak azt, amit viseltek.

A tinédzserek azt mondják, összességében jól telt a véletlen nyaralás, de Tara reméli, az eset nem fog megismétlődni. Biztos, ami biztos, az anyja elkobozta az útlevelét.

Címkék: 

 

Webcam Fuengirola

csak egy kattintás és élőben nézhető a fuengirolai tengerpartVár a Costa del Sol

 


 

 
 

 

cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china