.

Úgy berugtak Angliában, hogy Barcelonában józanodtak ki.Úgy berúgott a két brit tinédzser, hogy Barcelonában ébredtek fel

Csak egy hamburgerért mentek ki a repülőtérre, de aztán meglátták a repülőket.


Egyik éjszaka a 19 éves brit Tara Hammersley a legjobb barátjával, a szintén 19 éves Jack Messerrel bulizott. Nem voltak már szomjasak, amikor leléptek a partiból, és a Gatwick repülőtéren kötöttek ki.
 

Csak egy hamburgert akartak enni, de ahogy meglátták a repülőgépeket, végigböngészték az olcsó repjegyeket, és azzal a lendülettel vettek is két jegyet Barcelonába.

A lány nem igazán emlékszik a történtekre, az utolsó dolog, ami rémlik neki, hogy rosszul van a szórakozóhelyen. A következő emlékképe már az, hogy a gép leszálláshoz készülődik Barcelona fölött.

Jack arra még emlékszik, hogy lefoglalták a jegyeket, de utána nála is filmszakadás volt. Azt sem tudják, hogyan jutottak át a biztonsági átvizsgáláson, és hogyan engedték fel őket a gépre berúgva.

A részeg kalandból aztán megpróbálták kihozni a maximumot: négy napig maradtak Barcelonában. Elmondásuk szerint leginkább a tengerparton lazultak, esténként pedig elmentek inni.

Némi gondjuk azért kint is akadt, mert Taránál egy fillér sem volt, de Jack fizetett mindent. Ruhát sem vittek magukkal, csak azt, amit viseltek.

A tinédzserek azt mondják, összességében jól telt a véletlen nyaralás, de Tara reméli, az eset nem fog megismétlődni. Biztos, ami biztos, az anyja elkobozta az útlevelét.

Címkék: 

 

Webcam Fuengirola

csak egy kattintás és élőben nézhető a fuengirolai tengerpartVár a Costa del Sol