.

Ufo-k ugye nincsenek, vagy mégis?Mivel a hivatalos állásfoglalás szerint ufo-k nincsenek, az alábbi történetek bizonyára csak résztvevők gazdag fantáziájának köszönhetők.

5 felettébb érdekes eset, melyre nincs magyarázat

 

1. Az eltűnt francia férfi

Három francia fiatalember, a 26 éves Jean-Pierre Prévost, a 25 éves Solomon N’Diaye és a 18 éves Frank Fontaine abból élt, hogy farmernadrágot árult a piacon. Egyszer egy novemberi reggelen éppen az autóba pakolták a nadrágokat Párizs Cergy-Pontoise nevű külvárosában, a ház előtt megpillantottak egy UFO-t.

A fiúk henger alakúnak látták az objektumot. Mikor az UFO a bérház fölé szállt, Fontaine beugrott a kocsiba, és ráhajtott a bérház melletti útra, abban a reményben, hogy újra láthatja a furcsa tárgyat.
 

A másik két fiú eközben a házban volt. Amikor azonban kiértek a lépcsőházból, szinte a földbe gyökerezett a lábuk. A kocsi hátulját ugyanis határozott körvonalú sugárzó ködgömb vette körül, melyet több fénygolyó övezett.

A nagy gömb magába szippantotta a kicsiket, egy kivételével. Egyre nagyobb henger alakú fénycsóva emelkedett fel, majd a gömb beleolvadt a hengerbe, mely kilőtt az ég felé, és eltűnt a szemük elől.

Mindketten a kocsihoz rohantak, de Fontaine-nek nyoma veszett. Sem a kocsiban, sem az úton, sem az útmenti káposztaföldön nem találták.

Azonnal értesítették a rendőrséget, akik egy teljes napot töltöttek a terepen, azon tanakodva, hol lehet az elrabolt francia férfi. Egy héttel később egyszer csak Fontaine megjelent a barátai lakása környékén, a káposztaföldön. Kábultnak látszott, és még mindig az UFO-incidens reggelének eseményeiben élt. Nem hitte el, hogy egy hétig távol volt…

2. Veszélyes találkozás 6000 méter magason

James Howard kapitánnyal és a BOAC Légitársaság Centaurus repülőgépének személyzetével és utasaival 1954. június 29-én felettébb különös dolog történt. A gép éppen New Yorkból New Foundlandba tartott, amikor azt a parancsot kapta a földi irányítótoronytól, hogy ne folytassa útját.

Ezt a manővert kizárólag akkor szokták alkalmazni, ha valamiféle veszély közeleg. Miután a gép fél órát körözött a levegőben, végül azt az utasítást kapta, hogy tovább mehet, így a Centaurus 6000 méter magasságban, robotpilótával haladt tovább, felette felszakadozó felhőtakaró, alatta pedig összefüggő felhőzet volt.

Nem sokkal később a kapitány hirtelen felvillanó fényre lett figyelmes, és a gép ajtó felőli oldalán egy hatalmas fémtárgyat pillantott meg, amint éppen emelkedik ki a felhők közül. A fő objektum körül 6 kisebb „dolog” mozgott.

Mire odafordult az első tiszthez Lee Boydhoz, az már állva csodálta a furcsa jelenséget. A kapitány azonnal hívta az irányítótornyot és közölte, hogy: „Nem vagyunk egyedül!”, mire jött a válasz: „Tudjuk! Nem tudjuk, mi ez, de elküldtünk a Goose –öbölből egy Sabre-t, hogy megvizsgálja.”.

Néhány perc múlva a Sabre Jet vadászgép pilótája jelentette a kapitánynak, hogy két tárgyat lát a radaron, az egyik a Centaurus, a másik valószínűleg egy UFO.

Egyszer csak valami váratlan történt: a kisebb objektumok egyetlen sorba rendeződtek, rászálltak a főobjektumra és eltűntek az egyik végén. A nagy UFO ezt követően elkezdett zsugorodni, míg a Sabra pilótája jelentette, hogy fölé repült, ám ekkor a tárgy eltűnt a radar képernyőjéről.

3. A sofőr esete egy különös objektummal

1962. február 9-én, hajnali 3 órakor Ronald Wildman, a Vauxhall Motortársaság gépkocsi vezetője útra kelt a Bredfordshire-i Plutonban lévő otthonából, hogy egy új furgont vigyen a gyárból Swansea-be.

Éppen egy elágazás felé közeledett, amikor egy ovális alakú tárgyat pillantott meg maga előtt az úton. A tárgy fehér volt, felületén szabályosan ismétlődő fekete jelekkel és legalább 12 méter széles.

Wildman egyenesen az objektum felé hajtott, de amikor kb. 180-200 méterre megközelített, a kocsi motorjának ereje csökkenni kezdett, végül már egész lassan haladt tovább, és a sebességváltó sem működött.

Hirtelen fehér pára jelent meg az objektum körül, majd irányt váltott, és útközben dérszemcséket sodort le a fákról Wildman kocsijának szélvédőjére. Miután az UFO eltűnt a Vauxhall motorja újra normálisan kezdett működni és a pánikba esett sofőr Aylesbury-be hajtott, hogy azonnal jelentse az esetet a rendőrségnek.

4. Különös találkozás a hegytetőn

1964 áprilisában Lonnie Zamora-nak, socoroi rendőrség járőrének különös találkozásban volt része. Nem sokkal este 6 óra előtt üldözőbe vett egy ámokfutó motorost, aki kifelé tartott a városból.

A rendőr egyedül ült a kocsiban. Hirtelen morajlást hallott, és abban a pillanatban egy fénycsóva is feltűnt az égen. Kékes és narancsszínű volt, és furcsán statikusnak látszott, amint bizonyos távolságban leereszkedett.

A járőr azonnal arrafelé vette az irányt, mert attól félt, hogy a közelben lévő dinamitraktár felrobbanhat, ám amikor a hegytetőre ért, döbbenten pillantott meg egy csillogó, alumíniumszerű tárgyat, mely úgy nézett ki, mint egy fejre állított autó.

A tárgy mellett két fehér overállt viselő figura állt, becslései szerint kb. 1,2 méter magasak lehettek. Amikor Zamora kiszállt a kocsiból, 2-3 hangos csattanást hallott, mintha valaki kalapálna, vagy becsapódnak egy ajtó. Minden csattanás 1-2 másodpercig tartott.

Amikor kb. 50 lépésnyire lehetett az objektumtól, hangos zúgást hallott, amely fokozatosan élesebbé vált. A figurákat sehol sem látta, de kékes-narancs fénycsóva emelkedett fel a földről, hatalmas porfelhőt hagyva maga után.

Amikor a hang elhallgatott, még látta az UFO-t a levegőben, 5 méterrel a föld felett távolodni, majd visszament autójához és azonnal hívta a kollégáit. Hamarosan Chavez őrmester is a helyszínre érkezett, akivel észrevették, hogy az egyik bokor még mindig lángokban áll azon a helyen, ahol az UFO állt.

5. UFO-k találkozója a hegyekben

Bjarne Lillevold bányász 1982. szeptember 24-én különös bejelentést tett. Éppen hazafelé tartott a munkából egy kollégájával, amikor valami furcsa fényt vettek észre Hessdalen környékén, a hegyekben.

Már vagy 5 km-t megtettek, amikor a furcsa objektum ereszkedni kezdett az Alen környéki erdő irányába. Amikor a két férfi elérte Alent, az objektum éppen a fák felett lebegett.

Hamarosan egy másik objektum is érkezett Hessdalen irányából, leállt a másik alatt, majd mindkettő eltűnt a hegyek között.
 

forrás: noiportal.hu

Címkék: 

 

Webcam Fuengirola

csak egy kattintás és élőben nézhető a fuengirolai tengerpartVár a Costa del Sol

 


 

 
 

 

cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china