.

UFO: feldolgozatlan esetekAz Univerzum nem engedheti meg magának azt a luxust, hogy csak egy élettel teli bolygót hozzon létre a több milliárd csillag korül.


Ezt a tudomány sem cáfolja és keresik a módját,hogyan  lehetne kapcsolatot találni valamelyik földönkívűli civilizációval. Ez eddig nem sikerült, de a rengeteg történelmi leírás és jelen korunk rejtélyes eseményei arra utalnak, hogy a földönkívüli civilizációk már régóta megfigyelés alatt tartják a Földet.


Régi festményeken is feltünnek különös tárgyak 

Persze ezeket lehet a művész halucinációjának tekinteni, de különös égi objektumokat több festményen is fel lehet fedezni. 


Napjainkban is érkeznek beszámolók különös eseményekről. Ilyen különleges eset történt 1994.szeptember 16.-án Zimbabwében, ahol Ruwa nevű város Ariel iskolálában 62 gyerek volt tanuja egy ufó leszállásának.
 

Ariel magániskola

A délelőtti szünetben kint játszottak a gyerekek az udvaron, amikor felfigyeltek az égen látható lülönös valamikre. nem sokkal később egy szerkezetet láttak leereszkedni az iskola mögötti erdős területen, amiből furcsa öltözetű kis emberek szálltak ki. Ekkor a 12 éves Luke Nel berohant az épületbe, ahol Allison Kirkman, egy segító szülő,  épp az ebédet készítette elő. A gyerek izgatottan mesélte, hogy az udvaron egy kis termetű embert látott sétálni sötét ruhában és fején ezüstös kendő volt.


 
Kirkman valami hucut gyerek cselre gondolt, hogy ameddig  ő kimegy, addig a gyerekek megdézsmálják az ebéd utánra szánt édességeket. Aztán több gyerek is bejött és furcsa kis fekete egyenruhás, mandulaszemű emberekről meséltek.
Eleinte ezt a történetet gyermeki fantáziálásnak tartották, de ahogy egyre több gyerek mesélt erről az eseményről, a szülők is elkezdték komolyan venni. 

A hír ejutott a helyi médiába, ami felkeltette a BBC helyi tudósítójának figyelmét A következő hétfőn az egyik szülővel közösen elmentek az iskolába, hogy végére járjanak ennek a különös történetnek. 
Az iskola igazgatója, Colin Mackie fogadta óket, aki már kikérdezte a gyerekeket.
- Nekem a gyerekek nem szoktak hazudni, - mondta, majd hozzátette - apró különbségekkel mindegyik ugyan azt  mesélte..
- Beszámolójukból kiderült, voltakakik féltek,voltak akik csak kíváncsiak voltak, de igazán közelről nem tudták megfigyelni az űrhajót. Arra a helyre ahová leszállt, kígyók miatt nem mehettek, íigy csak távolról figyelték

Aztán a szerkezetből még többen előjöttek, és úgy tünt a gyerekeknek, mintha tanácskozást tartottak volna majd lassan visszamentek a járművükbe ami velük együtt felemelkedett. 

A gyerekekt megkérték rajzolják le amit láttak. Ilyen rajzok születtek.


A BBC munkatársa és a kísérő szülők bejárták a terepet, de értékelhető nyomot nem találtak, pedig még egy sugárzás mérő geiger müller számlálót is vittek magukkal.

Későbbi vizsgálatok sem tudtak semmit megállapítani, ezért azzal zárták le az esetet: csoportos halicináció. A gyerekeknek pedig azt javasolták, legjobb, ha az egészet elfelejtik,

Azért ezt nem mindenki gondolta így. Az időközben felnőtté vált szemtanuk 20 év multán is jól emlékeznek az esetre.

Pontosan mi történt azóta sem derült ki, viszont csoportos halucinácót nem ismer a tudomány, Ebben a történetben mindenki saját szemszögből látta ugyan azt az esetet, így nagyon valószínű, hogy mindez megtörtént.

forrás: https://futurescience.org/ruwa-zimbabwe-september-16-1994/
és több internetes oldal

 
 

 
Címkék: 

 

Webcam Fuengirola

csak egy kattintás és élőben nézhető a fuengirolai tengerpartVár a Costa del Sol