.

Trumpot minden oldalról támadjákAz amerika média jelentős része az elnökválasztáskor Hillary Clintont támogatta, és Clintonról szóló pozitív kicsengésű cikkekkel árasztotta el a választópolgárokat. Aztán jött a hideg zuhany. Donald Trump lett az elnök.
 


Az elnök és a First Lady
 
Mindezt a Clinton győzelmében érdekelt körök nem tudták, és nem tudják lenyelni és még most is él bennük a remény, hogy csak-csak találnak valamit, amibe bele lehet kötni, amit olyan botránnyá lehet felfújni, hogy Trump belebukjon.

A legújabb próbálkozás egy interneten indított civil (?) kezdeményezés,  amelyben azt követelik, hogy First Lady költözzön be a Fehér Házba. A petíciót aláírók - nem tudni, hogy milyen kalkulációk alapján - úgy számolták, hogy Melania és fia, Barron Trump védelme New Yorkban napi 308 ezer dollárba - 88 millió forintba - kerül. Ezért azt követelik, hogy Melania és a legkisebb Trump költözzön, vagy pedig fizesse vissza New Yorknak ezt a pénzt.
 

Az elnöki család

Eddig 250 ezren írták alá a petíciót, és a kedvező sajtóviszhang miatt még további tízezrekre számítanak, ami megint jó alapot adhat a Trump elleni hangulatkeltésnek.

Az elnök hitvese, Melania Trump már az elnökválasztási győzelem után jelezte, hogy nem rögtön költözik Washingtonba a Fehér Házba, mert az idei tanév végéig mindenképpen New Yorkban marad, hogy Barron kisfiuk nyugodtan, törés nélkül fejezhesse be a tanévet.
Ugyanakkor a Fehér Ház bejelentette, hogy a tanév végén Melania Trump és a kisfia is beköltözik, így az egész aláírás gyüjtő hadjárat okofogyottá vált.
De a remény hal meg utoljára, vallják az aláírás gyüjtés szervezői és a petíciót március 30-án átadták két demokrata párti szenátornak, a vermonti Bernie Sandersnek és Elizabeth Warrennek, Massachusetts képviselőjének, hátha Trump buktatóvá  tudják felfújni ezt az ügyet.
 

 

Webcam Fuengirola

csak egy kattintás és élőben nézhető a fuengirolai tengerpartVár a Costa del Sol