.

Trumpot minden oldalról támadjákAz amerika média jelentős része az elnökválasztáskor Hillary Clintont támogatta, és Clintonról szóló pozitív kicsengésű cikkekkel árasztotta el a választópolgárokat. Aztán jött a hideg zuhany. Donald Trump lett az elnök.
 


Az elnök és a First Lady
 
Mindezt a Clinton győzelmében érdekelt körök nem tudták, és nem tudják lenyelni és még most is él bennük a remény, hogy csak-csak találnak valamit, amibe bele lehet kötni, amit olyan botránnyá lehet felfújni, hogy Trump belebukjon.

A legújabb próbálkozás egy interneten indított civil (?) kezdeményezés,  amelyben azt követelik, hogy First Lady költözzön be a Fehér Házba. A petíciót aláírók - nem tudni, hogy milyen kalkulációk alapján - úgy számolták, hogy Melania és fia, Barron Trump védelme New Yorkban napi 308 ezer dollárba - 88 millió forintba - kerül. Ezért azt követelik, hogy Melania és a legkisebb Trump költözzön, vagy pedig fizesse vissza New Yorknak ezt a pénzt.
 

Az elnöki család

Eddig 250 ezren írták alá a petíciót, és a kedvező sajtóviszhang miatt még további tízezrekre számítanak, ami megint jó alapot adhat a Trump elleni hangulatkeltésnek.

Az elnök hitvese, Melania Trump már az elnökválasztási győzelem után jelezte, hogy nem rögtön költözik Washingtonba a Fehér Házba, mert az idei tanév végéig mindenképpen New Yorkban marad, hogy Barron kisfiuk nyugodtan, törés nélkül fejezhesse be a tanévet.
Ugyanakkor a Fehér Ház bejelentette, hogy a tanév végén Melania Trump és a kisfia is beköltözik, így az egész aláírás gyüjtő hadjárat okofogyottá vált.
De a remény hal meg utoljára, vallják az aláírás gyüjtés szervezői és a petíciót március 30-án átadták két demokrata párti szenátornak, a vermonti Bernie Sandersnek és Elizabeth Warrennek, Massachusetts képviselőjének, hátha Trump buktatóvá  tudják felfújni ezt az ügyet.
 

 

Webcam Fuengirola

csak egy kattintás és élőben nézhető a fuengirolai tengerpartVár a Costa del Sol

 


 

 
 

 

cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china