.

Több jön ki mint ami bemegy
Valóra vált az ingyenenergia

A több mint egy hónapja Tajpejben bemutatott QEG -t (Quantun Energia Generátor) amely tízszer több áramot termel mint amennyit felvesz, Marokkóban is megcsinálták. Működik.

A zseniális feltatláló, Nicola Tesla egyik eddig félretett  találmányát amely az úgynevezett szabadenergiát, (de nevezik nullponti energiának is) hasznosítja, szélesebb nyilvánosság előtt Tajpejben ismertették. Ezen a konferencián közreadták Tesla terveit, és bemutatták az első működő generátort.
A közreadott tervek alapján egy marokkói ezermester (nevét nem kívánta níilvánosságra hozni) ebben a  garázs végén kialakított műhelyben megépítette a saját masináját. A felhasznált technika Tesla korát idézi.
Ennek a rezonancia generátornak, 1kW-ra van szüksége 10 kW kimeneti teljesítmény előállításához. Ez a készülék ugyanazon szabadalom alapján készült és működik, aminek terveit Tajpejben közkincsé tettek, és ami az internetről szabadon letölthető.  Miután a szerkezetben előállt a mag rezonancia a betáplálást egy inverter segítségével meg lehet szüntetni, és a gép külső energiaforrás nélkül termeli tovább a 10 KW-ot 
Ezen a videón a marokkói közösség által épített készüléket láthatjuk. A felvétel a készülék első bekapcsolását mutatja. A készüléknek ez csak a kezdet, mivel a készítók több trükkös módosításra fognak sort keríteni az elkövetkező napokban, hogy növeljék a kimeneti teljesítményt.
Ezekről az ingyenenergiás, bármely háztartásban használható gépekről a villamosenergia ipar szakértői nem akarnak tudomást venni, sőt nevetséges porhintésnek tartják az erről szóló híreket. Szerintük különböző "Mek mesterek" próbálkoznak a fizika bebetonozott törvényeit felülírni.

Azért az sem lenne baj, ha ezt a témát az újdonságokra nyitottabb cégek szakértői kicsit körüljárnák, mert nem kell hozzá jósnak lenni, hogy egy ilyen elven műkodő modern készülék igazi világsikerre számíthat.

A nagy cégek aggodalma viszont érthető, hiszen ezen generátorok elterjedése esetén, lecsökken az igény a nagy áramfejlesztők, az elektromos elosztó hálózatok használatára. 
Ki fog az áramért fizetni, ha az otthon díjmentesen előállítható?
Ne menjünk ennyire előre az időben, de azért jó lenne minél hamarabb kihasználni a lehetőséget áramköltségeink csökkentésére. Braziliában két élelmes fiatalember idén októberre igéri a QEG generátor modernizált változatát forgalomba hozni.
Addig is bármely barkácsoló kedvű ezermester a közreadott tervek és leírások által maga is megépítheti házi generátorát.
A tervek angol nyelvű leírása itt megtalálható:  http://hopegirl2012.files.wordpress.com/2014/03/qeg-user-manual-3-25-14.pdf

Kapcsolódó cikk: http://costadelsolmagazin.com/content/sikeres-kiserlet-az-ingyen-energias-geppel

Forrásanyag: http://removingtheshackles.blogspot.com.es/2014/04/aouchtam-update-we-have-qeg-resonance.html

 

Webcam Fuengirola

csak egy kattintás és élőben nézhető a fuengirolai tengerpartVár a Costa del Sol

 


 

 
 

 

cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china