.

Több jön ki mint ami bemegy
Valóra vált az ingyenenergia

A több mint egy hónapja Tajpejben bemutatott QEG -t (Quantun Energia Generátor) amely tízszer több áramot termel mint amennyit felvesz, Marokkóban is megcsinálták. Működik.

A zseniális feltatláló, Nicola Tesla egyik eddig félretett  találmányát amely az úgynevezett szabadenergiát, (de nevezik nullponti energiának is) hasznosítja, szélesebb nyilvánosság előtt Tajpejben ismertették. Ezen a konferencián közreadták Tesla terveit, és bemutatták az első működő generátort.
A közreadott tervek alapján egy marokkói ezermester (nevét nem kívánta níilvánosságra hozni) ebben a  garázs végén kialakított műhelyben megépítette a saját masináját. A felhasznált technika Tesla korát idézi.
Ennek a rezonancia generátornak, 1kW-ra van szüksége 10 kW kimeneti teljesítmény előállításához. Ez a készülék ugyanazon szabadalom alapján készült és működik, aminek terveit Tajpejben közkincsé tettek, és ami az internetről szabadon letölthető.  Miután a szerkezetben előállt a mag rezonancia a betáplálást egy inverter segítségével meg lehet szüntetni, és a gép külső energiaforrás nélkül termeli tovább a 10 KW-ot 
Ezen a videón a marokkói közösség által épített készüléket láthatjuk. A felvétel a készülék első bekapcsolását mutatja. A készüléknek ez csak a kezdet, mivel a készítók több trükkös módosításra fognak sort keríteni az elkövetkező napokban, hogy növeljék a kimeneti teljesítményt.
Ezekről az ingyenenergiás, bármely háztartásban használható gépekről a villamosenergia ipar szakértői nem akarnak tudomást venni, sőt nevetséges porhintésnek tartják az erről szóló híreket. Szerintük különböző "Mek mesterek" próbálkoznak a fizika bebetonozott törvényeit felülírni.

Azért az sem lenne baj, ha ezt a témát az újdonságokra nyitottabb cégek szakértői kicsit körüljárnák, mert nem kell hozzá jósnak lenni, hogy egy ilyen elven műkodő modern készülék igazi világsikerre számíthat.

A nagy cégek aggodalma viszont érthető, hiszen ezen generátorok elterjedése esetén, lecsökken az igény a nagy áramfejlesztők, az elektromos elosztó hálózatok használatára. 
Ki fog az áramért fizetni, ha az otthon díjmentesen előállítható?
Ne menjünk ennyire előre az időben, de azért jó lenne minél hamarabb kihasználni a lehetőséget áramköltségeink csökkentésére. Braziliában két élelmes fiatalember idén októberre igéri a QEG generátor modernizált változatát forgalomba hozni.
Addig is bármely barkácsoló kedvű ezermester a közreadott tervek és leírások által maga is megépítheti házi generátorát.
A tervek angol nyelvű leírása itt megtalálható:  http://hopegirl2012.files.wordpress.com/2014/03/qeg-user-manual-3-25-14.pdf

Kapcsolódó cikk: http://costadelsolmagazin.com/content/sikeres-kiserlet-az-ingyen-energias-geppel

Forrásanyag: http://removingtheshackles.blogspot.com.es/2014/04/aouchtam-update-we-have-qeg-resonance.html

 

Webcam Fuengirola

csak egy kattintás és élőben nézhető a fuengirolai tengerpartVár a Costa del Sol