.

Szünetel a forgatás, jobb befejezést írnakSzüneteltetik a Mission: Impossible 5 forgatását

A film világában szokatlan dolog történt: félbehagyták a Mission: Impossible 5 forgatását, mert elégedetlenek a film végével, és most sok okos ember töri a fejét azon, hogyan kéne hatásosan lezárni a sztorit - írja a nol.

Londonban forgatják Tom Cruise új filmjét, a Mission: Impossible 5-öt, illetve nem forgatják. A munka ugyanis vagy egy hétre leállt, ami hatalmas, előre nem tervezett pluszköltséget jelent a Paramount stúdiónak. Az ok: nem elégedett a stúdió a film befejezésével. Bár udvariasan azt kommunikálták, hogy a jó helyett tökéleteset szeretnének, az ilyesmi nem szokás a nagy költségvetésű filmek világában, hiszen a helyszínek foglalása, a stáb munkája gondosan kidolgozott, igen szűk menetrend alapján halad.

Egy belső forrás azt nyilatkozta, hogy a rendező, Christopher McQuarrie és egy meg nem nevezett író barátja - akit nem is tüntetnek fel majd a stábban és fizetés sem kap majd - némi időt kért, hogy egy új lezárással jöhessenek elő. A jelek szerint a stúdiónál nem izgulnak komolyan, hiszen nemrég hozták előre a bemutató dátumát karácsonyról július 31.-re, és addig még vagy öt hónap van.

A Paramount már egyszer megjárta egy újragondolt lezárással, a Brad Pitt főszereplésével készült, Marc Forster rendezte World War Z végét iszonyú pénzért újraforgatták és a szemétdombra került szinte az egész Magyarországon forgatott anyag - feltehetőleg ezt akarják elkerülni azzal, hogy egy kis szünetet tartanak és mentik a menthetőt.

A Mission: Impossible széria előző része, a 2011-es Fantom protokoll mindenesetre jól teljesített, és a széria legjobb eredményét hozta 650 millió dollárral világszerte.
http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2014/11/02/1414963217640_wps_86_Picture_Shows_Tom_Cruise_.jpg
Jelenet a filmből
Címkék: 

 

Webcam Fuengirola

csak egy kattintás és élőben nézhető a fuengirolai tengerpartVár a Costa del Sol

 


 

 
 

 

cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china