.

Szomorú évforduló: 2001 szeptember 11Ma sincs elfogadható magyarázat Word Trade center összeomlására. Túl sok az ellentmondás a látható tények és hivatalos magyarázatok közt

 

2001. szeptember 11-én két eltérített utasszállító repülőgép csapódott a New York-i World Trade Center ikertornyaiba. Az első gép helyi idő szerint 8:46-kor a WTC északi, a második 9:03-kor a déli toronyba ütközött.

 

Egy harmadik eltérített gép 9.37-kor ütközött a Pentagon washingtoni épületének. A negyedik repülőgép fölött az utasok megpróbálták visszavenni az irányítást, így az Pennsylvania felett lezuhant. A WTC két tornya két órán belül összeomlott. A támadásban háromezren haltak meg. A szeptember 11-i események egyenes következményeként az USA háborút kezdett Afganisztán ellen.
 
A hivatalos álláspont szerint a tornyok és a 7 épület összeomlását a két becsapodó repülőgép okozta.

Azóta sem történt a világban olyan esemény, ami ennyi kérdést, és kételkedést fogalmazott meg a hivatalos tájékoztatással szemben.
 
Az események utólagos elemzése több megmagyarázhatatlan dologra derített fényt.
Számtalan építész és tervező szerint a tornyoknak nem lett volna szabad összeomlani a gép becsapodása utáni tűzben valami más is közrejátszott. A vizsgálatok megállapították, hogy az épületet tartó acélszerkezet nem olvadt meg, hanem olyan ferde vágások vannak rajta amelyeket tervezett épület bontásnál elhelyezett robbanó szerkezetek okoznak. Az egyik fényképen a becsapódás következtáben keleletkező porfelhő alatt több szinttel látható a becsapódástól független robbanás.
 

A becsapódás alatt három emelettel a becsapódástól független robbanás füstfelhője látszik.


A piros körben lévő acélváz csonkjának sérülése előkészített, robbantásos átvágásra utal.
(Acélvázas épületek bontásánál alkalmazzák ezt a technikát.)

 

További, mai napig megmagyarázatlan eset a WTC hetes épületének összeomlása, amire sem repülőgép, sem nagyobb épületrom nem esett, mégis a teljes épület magába roskadt.
 

A ikertornyok leomlásának porfelhőjépen a 7-es épület rendületlenül áll, majd nem sokkal később megmagyarázatlan okból összeomlott

Az alábbi videó bemutatja a WTC 7 épületének összeomlását, mellette egy irányított robbantással bontott épület magába roskadását.
 
<iframe width="697" height="392" src="https://www.youtube.com/embed/9HmWaRJQNVw" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>
 
A pentagonba csapódó repülőgép története is magyarázatra szorul. Az épületben keletkezett sérülés nyomokhoz nehéz hozzáilleszteni a híradások szerint becsapódott gép méretét. A másik furcsaság, hogy a területet azonnal körbe kerítették, de előtte nem láttak repülőgép maradványokat a fotóriporterek.
 
A becsapódás nyoma és a repülőgép mérete
 
Hogy miként történtek az események azt még sok rejtély övezi, de talán egyszer erről is lehull a fátyol. Ami boztos: a tornyok összedőlése köetkeztében 4000 család gyászolja életét vesztett hozzátartozóit. Az események okán korlátozták a polgári személyiségi jogokat és egy olyan háború indult Afganiszánan és Irakban, ami ugyan katonailag sikeres volt, de a világ biztonsága mégis megroggyant az ezt követő helyzetben. A keletkezett hatalmi űrben megerősödtek a szélsőséges csoportok káosz uralja Közel-Keletet, ahonnan menekülnek az emberek és Afganisztánban sem lett béke.

A tornyok összedőlését követő szóbeszédek terjedését csak a szakértők számára is elfogadható magyarázattal  tudnák megállítani és kifogni a szelet az összeesküvés hívők vitorlájából, de ilyen még mindig hiányzik.

 

Címkék: 

 

Webcam Fuengirola

csak egy kattintás és élőben nézhető a fuengirolai tengerpartVár a Costa del Sol

 


 

 
 

 

cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china