.

Szeptembertől Birminghambe is repül a Wizz AirSzeptembertől Birminghambe is repül a Wizz Air, az ár hatezer forint alatt kezdődik.


Közvetlen járatokat indít Budapestről Birminghambe a Wizz Air. A légitársaság az új útvonal üzemeltetését szeptember közepén kezdi meg heti két járattal, amelyek keddenként és szombatonként közlekednek majd.

Hatezer forint alatt a jegyár

Jegyek az új Budapest-Birmingham útvonalra már foglalhatók, a viteldíjak 5900 forintnál kezdődnek. Ez az ár egy útra értendő kisméretű kézipoggyásszal.
Az új útvonal a turisták mellett jó hír az ott dolgozó magyarok számára is. A Wizz Air a brit városok közül jelenleg Londonba és Glasgow-ba repül Budapestről, de van járata Debrecenből is Londonba. A brit fővárosba a Ryanair, az EasyJet és a Norwegian is repül Budapestről a fapados légitársaságok közül. A Ryanairnek ezen felül Bristolba és Manchesterbe is van járata, míg a Jet2 Manchesterbe, Leedsbe, Edinburghbe és East Midlandsre repül még.

Az ipari forradalom gépháza

Birmingham az Egyesült Királyság második legnagyobb városa. Az angol ipari forradalom gépházaként szerezte hírnevét, ami oda vezetett, hogy Birminghamet a világ műhelyeként emlegették. A mai napig az Egyesült Királyság exportjának több mint negyede Birmingham térségéből származik.

Birmingham kulturálisan és etnikailag is színes város. Népességének mintegy 30 százaléka nem fehér, 70 százaléka fehér eredetű, melyből 3,2 százalék ír származású.

Gyakori a szél a reptéren

Aki oda repül, készüljön fel arra, hogy a leszállás nem mindig sima. A várostól 9 kilométerre fekvő reptéren ugyanis gyakran szokott gondot okozni a szeles időjárás.

origo.hu

 

Webcam Fuengirola

csak egy kattintás és élőben nézhető a fuengirolai tengerpartVár a Costa del Sol

 


 

 
 

 

cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china