.

Spanyol siker az autógyártásbanKategóriája legnépszerűbb autója a Seat Alhambra

A SEAT Alhambra a 2015-ös év abszolút győztese a Maxivan kategóriában. A legjobb cégautóvá, az egyterűek szegmensében pedig a legnépszerűbb taxivá választották. Ehhez most még az „Auto Trophy 2015” cím járul a „Van/MPV Import” kategóriában.

Az autóipar egyik legelismertebb kitüntetése, az Auto Trophy. A SEAT az új Alhambra modelljéért a „Van/MPV Import” kategória 2015. évi Auto Trophy díját nyerte el. „Az „Auto Trophy” azért oly különleges kitüntetés számunkra, mert a nyerteseket egész Németország autórajongói választják. Ezzel a címmel ismét bebizonyosodott, milyen népszerű a SEAT Alhambra”- mondta Dr. Andreas Offermann, a SEAT értékesítési és marketing igazgatója, aki szemmel láthatóan büszkén vette át a díjat.

Az Alhambra az olvasók körében a legnépszerűbb egyterű. 26 autós szaklap olvasóit és a Bauer Media Group számos internetes portáljának felhasználóit kérték, hogy szavazzanak postai úton vagy e-mailben. 6 nemzetközi és 17 nemzeti kategóriában így 74.921 olvasó és internet-felhasználó döntött az „Auto Trophy 2015” esetében.

Sokan közülük különösen az Alhambra iránt lelkesedtek. Ez tulajdonképpen nem csoda, hiszen a SEAT ezzel a típussal már 2014-ben is eladási rekordot ért el. Innováció, élvezetes vezetés, kiváló használati érték és biztonság - ezek azok a tulajdonságok, amelyek az Alhambra új nemzedékét is leginkább jellemzik. Meggyőző koncepciója a legnagyobb mértékű funkcionalitást és a legmodernebb technológiát egyesíti kiváló minőséggel és kidolgozással. 
 


autoszektor

Címkék: 

 

Webcam Fuengirola

csak egy kattintás és élőben nézhető a fuengirolai tengerpartVár a Costa del Sol