.

Sikeres kísérlet az ingyen energiás géppelTajpejben (Tajvan) és Hirosimában (Japán) a napokban fejeződött be Cobra résztvételével az a konferencia, ahol a világ dolgai mellett beszámoltak a  Quantum Energy Generator kisérleti darabjáról, amelyet Nicola Tesla 1894-ben felvázolt, 511,916 sorszámon jegyzett tervei alapján építettek meg.

Mindkét konferencia hatalmas sikert aratott.

Bemutatták azt a videót, amely Tajpejben készült és a kisérleti készülék darabjai egy asztalon provizórikus kábelekkel vannak összekötve. A készülék egyenlőre egy műhely próbapadján prezentálja az elmélet működőképességét. Mivel a kutatást nem támogatják nagy cégek, a pénzhiány meglátszik a környezeten. 
A szerkezet természetesen további finomításra és méretei csökkentésére szorul, de az önkéntes és lelkes szakértő gárda szerint ez mind megoldható. Szerintük a lényeg az, hogy a szerkezet sokszorosát termeli a betáplált energiának.  Jelenleg a készülék 240 volt 15 amperes indítófeszültség betáplálásával a kimenő oldalon 600 volt 25 amperes áramot ad le és a fejlesztás még nem fejeződött be. A QEG generátor készítői nagyobb teljesítményt is elérhetőnek tartanak. 
Tesla Eredeti terve
A generátor anyagszügségletét annak a kornak tehnikai szintje határozta meg amelyben tervezték. A készülék súlyos alkatrészeit nem a mai integrált áramkörök, vagy mikrocsippek adják, hanem visszaidézik a múlt század elejének mehanikáját.

Ezen a súlyos alkatrészek kiváltása mai tecnológiára még a jövő feladata.
 
Az alábbi videó a készülék működésének demonstrálása mellett a mérnökök örömét is mutatja, mikor a kimenő oldalra kötöt lámpáknál megjelenik a fény.
 
Címkék: 

 

Webcam Fuengirola

csak egy kattintás és élőben nézhető a fuengirolai tengerpartVár a Costa del Sol

 


 

 
 

 

cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china