.

Segítség számítógépünk védelmébenÉletünk tartozákává váltak a számítógépek. A nagy cégeknél külön szakember foglalkozik a gépek vírus védelmével, de az otthoni PC-ken magunknak kell gondoskodni a védelemről.  Az alábbi szoftver is ilyen feladatot lát el.

Az esernyő logós Avira neve biztos nem ismeretlen a PC-jük biztonságát fontosnak érző felhasználók előtt, ingyenes megoldásaik segítenek számítógépünk védelmében, Az alábbiakban a cég malware-felderítő és -eltávolító eszközét mutatjuk be.

Az Avira PC Cleaner innen tölthető le (alulra kell görgetni, ahol választhatunk a német és az angol nyelv közül), és az exe fájlra kattintva telepíthető. A program arra vállalkozik, hogy átvizsgálja gépünket vírusok és egyéb kártevőket keresve, és ha talál ilyeneket, meg is szabadítja tőlük a komputert.

A nyitó ablakban eldönthetjük, hogy a gyorsabb (Scan System) vagy a lassabb, de alaposabb vizsgálatot (Full scan) választjuk-e, és a program máris hozzálát a feladat elvégzéséhez, ami még a gyorsabb szkennelés esetén is eltart egy ideig.

A vizsgálatot valós időben láthatjuk, mint ahogy a malware-ek kijelzését is, majd ha végzett a program, szembesülhetünk az eredménnyel.

Ahhoz, hogy el is távolítsa a megtalált kártevőket, kattintsunk a Remove All gombra, s ezután még egy összegző jelentést is kapunk arról, hány fájlt, hány mappát nézett át, és hány kártevőt talált, illetve távolított el.

Az Avira PC Cleaner tényleg jól működik, azonban azt a fejlesztője is megjegyzi, hogy mivel nem integrálódik mélyen az operációs rendszerbe, második védelmi eszközként érdemes bevetni. (hvg.hu)

 

Webcam Fuengirola

csak egy kattintás és élőben nézhető a fuengirolai tengerpartVár a Costa del Sol

 


 

 
 

 

cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china