.

A repülő tehén
Sok hír kering a neten az UFO-k tevékenységéről, a legkülönbözőbb helyeken történt ember rablásokról és a furcsa módon megcsonkított állatokról.
 

      
Az elrabolt személyek órákra eltűnnek és emlékezetükből törlődik a távol töltött idő. Ha mégis emlékeznek valamire, az leginkább hitetlenség, vagy gúny tárgyát képezi.
Mivel ezek az esetek elég sűrűn fordultak elő, felkeltették a nyitott gondolkodású szakemberek érdeklődését. Az események pontosabb feltárásához regressziós hipnózist alkalmaztak, de az így felszínre került információk nem keltették fel az akadémikus tudomány érdeklődését, nem is foglalkoztak vele. Tehát a tudomány számára ilyen esetek nem léteznek.

Annál érdekesebb ez a videó, amely 1983-ban készült egy Argentin farmon, de csak idén júliusban került fel a Youtube-ra. A felvételen jól lehet látni, hogy kell elképzelni egy ilyen elrablást. Itt a különbség annyi, nem embert, hanem egy élő tehenet rabol el egy felhőszerű képződmény. A farmer szerint a tehenet másnap megcsonkítva, kivérezve megtalálták a mezőn. 

Természetesen ilyenkor rögtön jönnek a kételkedők, és kapásból kijelentik, a videó manipulált, nem hiteles.
Akárhogy is van, a számtalan elrablásról szóló beszámoló, az legelőkön talált furcsán megcsonkított állatok  valamilyen ismeretlen eredetű, eddig ki nem vizsgált eseménysorozatot rejtenek.
 


 Forrás:  ufothetruthisoutthere

 

Webcam Fuengirola

csak egy kattintás és élőben nézhető a fuengirolai tengerpartVár a Costa del Sol

 


 

 
 

 

cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china