.

Régi stílus, modern technika
A Ringbrothers által készített Madam V elnevezésű autó egy 2017-es modellévű Cadillac ATS-V-t egyedi karbon karosszériával.

Egy 1948-as Cadillac adta a mintát az egyedi karosszériához, amit ráhelyeztek egy 2017 évjáratú Cadillac ATS-V szátvágott és megnyújtott vázára, amire már ráfért az eredetivel majdnem tökéletesen megegyező karosszéria. Mindössze annyit kellett változtatni a kinézeten, hogy elöl az új technika igényeinek megfelelően sokkal több szellőzőnyílásra van szüksége – ezeket az ATS-V-n alkalmazott ráccsal fedték be.


Így néz ki a donor autó, a Cadillec ETS-V Coupe

A radikális átalakítás lényege az volt, hogy a tengelytáv 35,5 centis megnyújtását kivéve változatlan a mai autó technikája, így annak biztonsága, kényelmi és technológiai szolgáltatásai megmaradnak, miközben kívülről veteránautónak tűnik. Például nemcsak az OnStar rendszerre számíthat a sofőr, de az elektronikus lengéscsillapításnak köszönhetően gombnyomásra választhatja meg, kényelmes vagy sportos futómű-beállítást akar, de a Track, azaz versenypálya üzemmód is választható szükség esetén.
 
A 3,6 literes biturbó V6-ost is meghagyták szériaállapotában, ami azért így is 464 LE/601 Nm teljesítményt jelent, maradt a 8 fokozatú automatikus váltó. Olyan apró részletekre is kiterjedt a Ringbrothers figyelme, hogy az ATS-V xenon kanyarfényszórójának világítóegységét építették be az 1948-as Cadillac kerek fényszórójába, így a világítás is egy mai autó tudását hozza. - írja az automotor
Címkék: 

 

Webcam Fuengirola

csak egy kattintás és élőben nézhető a fuengirolai tengerpartVár a Costa del Sol