.

PotyautasokAz egyesült államokbeli Washington állam tengerpartján fekvő Olympia város melletti öbölben egy elsodródott vitorlásra kapaszkodott fel két hatalmas termetű oroszlánfóka.


A vitorlásra felfigyelő hajósok először nem is látták az állatokat, csak a gazdátlanul sodródó, és az elejével már veszélyesen a víz alá merülő hajóra lettek figyelmesek. Amikor csónakjukkal jobban megközelítették, akkor szembesültek a ténnyel, hogy a gazdátlanná vált járművet már birtokba vette a két fóka.

 
Fotó: youtube


<iframe width="640" height="480" src="https://www.youtube.com/embed/5WukKFYe6Jg" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>
 
 
Egy másik videón az is látszik, hogy időközben egy harmadik fóka is megpróbált felkapaszkodni a hajóra. Korábban érkezett társai azonban láthatóan úgy gondolták, hogy úgy viszont már sokan lennének, ezért határozottan elhessegették.
 
(Seattle Times)
<iframe width="640" height="480" src="https://www.youtube.com/embed/AeWxaXYFn04" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

(Seattle Times)

 
 
Címkék: 

 

Webcam Fuengirola

csak egy kattintás és élőben nézhető a fuengirolai tengerpartVár a Costa del Sol