.

Öt éves kislány reakciója, mikor megtudja honnan van a hús

Egy ötéves ír kislánynak vacsorakészítés közben magyarázták el, honnan kerül a hús a tányérra. A csöppség zokogásban tört ki.
 
„Tényleg nem akarok állatokat enni! Annyira kedvesek! Miért darabolják fel őket az emberek? Nem akarom, hogy feldarabolják őket!” – mondta a kis Indie-Rose.
A kislány leszögezte azt is, hogy nem szeretne lovacskát enni. Amikor az édesanyja párja azzal próbálta vigasztalni, hogy az emberek ritkán esznek lóhúst, inkább marhát, csirkét, malacot szoktak enni, a kislány a legkevésbé sem nyugodott meg. „De a malacok is kedvesek! A csirkék is kedvesek, és a tehenek is kedvesek!” – válaszolta meggyőződéssel.
 
A kislány édesanyja egy brit lapnak elmondta: Indie-Rose mindig is nagyon szerette az állatokat, még azt sem tudja elviselni, hogy egy pókot vagy legyet megöljenek előtte. A videón látható beszélgetés óta pedig vegetáriánus.
 
 
 

<iframe title="indavideo video player" scrolling="no" class="indavideo-player"  id="player-98e69b1e76" type="text/html" width="640" height="360" src="http://embed.indavideo.hu/player/video/98e69b1e76/" frameborder="0"></iframe>
Címkék: 

 

Webcam Fuengirola

csak egy kattintás és élőben nézhető a fuengirolai tengerpartVár a Costa del Sol