.

Őszinte nyilatkozatok a karácsonyi ünnepekről

Szerző: Manhertz Edit

 

Pár évvel ezelőtt egy bő harminc fős csoportot a Karácsonyról kérdeztünk. Kiváncsiak voltunk, náluk hogyan zajlik az ünneplés, mit csinálnak Karácsonykor, hol, kivel és hogyan töltik az ünnepeket.

A válaszok megdöbbentőek voltak…

Nagyjából arra számítottam, hogy majd ki-ki elmeséli, hogy mit szokott főzni, milyen karácsonyfát állítanak, milyen élményekkel gazdagodik ilyenkor a család. Sőt, kifejezetten arra számítottam, hogy kicsit unalmasak lesznek a válaszok, mert mindenki elmondja, mennyire finom beiglit süt és milyen szépen ég a csillagszóró és milyen hamisan éneklik a “mennyből az angyalt”…
 


 Erőltetett karácsonyi mosoly

Ehelyett a megkérdezettek 70-80 százaléka azt fejtegette, hogy mennyire nem szereti a Karácsonyt, már előre retteg, hogy mi lesz az idén, hogy elege van a kellemetlen családi együttlétekből, a kínos kérdésekből és abból is, hogy az ünnepek végére szinte mindenki összevész mindenkivel. A megkérdezettek többsége a háta közepére se kívánta az egész Karácsonyt és az egész feljhajtást, a feszengős együttléteket és úgy általában mindent ami vele jár.

Ledöbbentem. Ugye, most te is? Vagy épp ellenkezőleg? Ismerős a helyzet?

Ha Te is abba a szomorú 70-80 százalékba tartozol, akik nem szeretik a Karácsonyt, akkor nagyon kérlek, gondolkodj el rajta, hogy mit tehetnél hogy ez jövőre másképp legyen.

A hiba nem a külvilágban van!

Címkék: 

 

Webcam Fuengirola

csak egy kattintás és élőben nézhető a fuengirolai tengerpartVár a Costa del Sol

 


 

 
 

 

cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china