.

Oltakozzatok, oltakozzatok, szólnak a média harsonáiRenben, most védett leszek, de mi lesz később?
Hiányzik a tájákoztatás

 

A mindent eluraló oltási propaganda ellenére még mindig vannak, akik félnek az oltástól. Nem a kétszeri szúrás zavarja öket, hanem az egyoldalú tájékoztatás az oltás hatásairól. A vakcínákról szóló ismertetők, csupa pozitív eredményről szólnak, pedig már régóta tudjuk, hogy csodák és csodaszerek nincsenek.  Sokan pont azért félnek az oltástól, mert úgy érzik nagyon egyoldalú a tájékoztatás. Az egyik (talán legtöbbször) felemlített mellékhatás, az oltás helyének bepirosodása, ami már a komolytalan kategóriába tartozik. 
Nagyon sok az ismeretlen tényező az mRNS alapú oltásoknál. Jelnleg azt sem lehet tudni, meddig tart a Pfizer vakcinájának védő hatása. 
"Egyelőre nem tudni, milyen hosszú távú védettséget ad a vakcina, de a már beoltottak követésével erről 3-4 hónapon belül többet fogunk tudni".-írja a Telexre hivatkozva a civjshír.hu  Ez gyakorlatilag azt jelenti, hogy egy kisérleti stádiumban lévő oltóanyaggal végzik az emberek beoltását.

Dr. Michael Yeadon

Erről Dr. Michael Yeadon, a Pfizer gyógyszergyár volt alelnöke és vezető kutatója így nyilatkozott:

"fitt és egészséges emberek millióinak oltását tervezik olyan oltóanyaggal, amelyet még nem vizsgáltak széleskörűen embereken."


A hosszú távú hatások ismeretlenek, csak az valószínű, hogy oltás után néhány hónapig, védettek leszünk.
Az egyoldalú tájékoztatás miatt  az emberek csak azt tudják jelenleg mit nyerhetnek az oltásokkal, de azt nem tudják, évek múlva milyen mellékhatások  jelentkezhetnek. 
 

Szomorű példát mutat a nem kellő alapossággal vzsgált, mégis forgalomba került gyógyszer hatásáról a Contergan botrény. A Contegrant a szülés megkönnyítése érdekében ajánlották a terhes nőknek. Aztán az előre nem látott súlyos következményeket a fogyatékosan született Contergan-gyerekek szenvedték el. 
Persze most lehet mondani, hogy az nem vakcía, és ez nem ide való példa. Ez arra jó példa, hogy mindenre kiterjedő vizsgálat nélkül forgalaomba hozott gyógyászati termékeknek súlyos következményei lehetnek.


Sokan nem akarnak kisérleti alanyokká válni az mRNS alapú oltások hosszútávú hatásainak megfigyelésében. Az ismeretek és a megfelelő tájákoztatás hiánya az oka a covid 19 ellen rohamléptekben kifejlesztett védőoltásokkal szembeni elenérzéseknek. 
 
 

 

Webcam Fuengirola

csak egy kattintás és élőben nézhető a fuengirolai tengerpartVár a Costa del Sol