.

Obama nem tudja bizonyítani vádjaitA WikiLeaks felszólította Obamát, hogy mutasson be bizonyítékokat az orosz hackertámadásról, ha vannak


Barack Obama ígéretet tett, hogy lépéseket tesz Oroszország ellen a Demokrata Nemzeti Bizottság és Hillary Clinton kampányfőnöke, John Podesta e-mailjeinek állítólagos meghekkelése miatt, a WikiLeaks azt ajánlotta az elnöknek, hogy töltsön fel bármilyen dokumentumot az informátor szervezet honlapjára bizonyítékként.
 

A Washington Post cikket publikált a múlt héten névtelen CIA tisztviselők állítására hivatkozva, miszerint Oroszország "beavatkozott a 2016-os választásba, hogy segítsenek Donald Trumpnak." Ez a bejelentés sokakban ébresztett kétségeket, mivel az emberek bizalmatlanokká váltak a bizonyítékok nélküli névtelen állításokkal szemben, mivel a hírszerző ügynökségek már számos alkalommal hazudtak az idők folyamán.
 

Igen érdekes, hogy az emailek sok mindent leleplező tartalma nem zavarta a demokratákat,  inkábba fő problémájuk azzá vált, mindezt ki tehette.  Most azt igyekeznek elhitetni, hogy az egész ügy mögött az oroszok állnak.


Az utóbbi időben többször is felszólították a hírszerző ügynökségeket, hogy bizonyítsák be az orosz kormány érintettségét a Demokrata Nemzeti Bizottság levelezésének megheckelésében, de bizonyíték az nincs.

A Fox Newsban Sean Hannitynek csütörtökön a WikiLeaks alapító Julian Assange egyértelműen kijelentette, hogy "A forrásunk nem az orosz kormány volt."
 

Julian Assange

Üzbegisztán korábbi brit nagykövete és a WikiLeaks bennfentese Craig Murray azt mondta, hogy biztosan tudja, hogy a Demokrata Nemzeti Bizottság kiszivárogtatásai egy bennfentestől származtak és nem egy külföldi hackertől. -írja az újvilágtudat
 

"A dokumentumok belső kiszivárogtatásból érkeztek, nem hackerektől," - magyarázta Murray, hozzátéve, hogy ő is részt vett az adatok továbbításában.


A demokratákat hideg zuhanyként érte Donald Trump győzelme. Miután felocsúdtak vereségükből, mindent megpróbálnak, hátha el tudják kapni a veszett fejsze nyelét és valamilyen érvvel érvénytelenné tenni a választás eredményét. Úgy tűnik Obama is beállt a sorba, hiszen egy elnökhöz méltatlan módon, bizonyítékok híjján vádolja Oroszországot az elnökválasztásba való beavatkozással.

Persze a politikában az a szó, hogy "méltó" nem létezik, csupán érdekek vannak. A vietnámi háborút elindító tonkini incidensről is kiderült hogy hazugság, ugyanúgy mint az iraki háború indokául szolgáló tömegpusztító fegyverek léte is hazugságnak bizonyult.
 
Az emberek nem felejtenek, ezért az Oroszország elleni vádaskodást is kétségekkel fogadják.

 

Webcam Fuengirola

csak egy kattintás és élőben nézhető a fuengirolai tengerpartVár a Costa del Sol

 


 

 
 

 

cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china