.

Nyílvánossá vált régészeti leletekA mexikói kormány beleegyezett abba, hogy nyilvánosságra hozzanak több olyan régészeti leletet, amelyek felfedezésüket követően évtizedig rejtve maradtak.


A földönkívüli élet megítélésével kapcsolatban mára jócskán megváltozott a tudomány több évszázadon keresztüli merev álláspontja. Míg a középkor elfogadott tudományos álláspontja szerint a Föld egyedi, és a világmindenségben csak itt létezik élet, addig mára már teljesen elfogadott, hogy az értelmes élet máshol is kialakulhatott, csak még nem találkoztunk vele.


A Tejút milliárdnyi csillagai körül több milliónyi bolygón fejlődhetett ki élet.


Ez valóban így van?

Mexikóban olyan különös leletek kerültek elő az elmúlt évtizedekben, amelyek cáfolni látszanak ezt a teóriát. A földönkívüliek látogatásának lehetősége a Roswellben 1947. július 2-án balesetet szenvedett ismeretlen repülő szerkezet kapcsán került az emberek figyelmébe.
Az első híradások még lezuhant földönkívüli repülő szerkezetről, halott asztronautákról tudósítottak, de néhány napon belül ezt már módosították egy időjárást kutató léggömbre. A tanuk beszámolói és a késve megjelent hivatalos tájékoztatás ellentmondása ma is alapos gyanakvásra ad okot, miszerint a hivatalos verzió nem a valóságot tartalmazza.

Az akadémikus tudomány nagyvonalúan átsiklik azokon a régészeti leleteken, amelyek egy esetleges földönkívüli kapcsolatra utalnak. 


Ezek a különleges, pikkelyes bőrrel rendelkező emberszerű lényeket ábrázoló apróbb szobrok Afrika szívéből kerültek elő. A koruk több ezer évre datálható, de hogy mit ábrázolnak, azt jelenleg senki sem tudja megmondani.

Az idők folyamán számos helyen különös szobrocskák kerültek élő, amelyek az emberi alakot pikkelyes bőrrel, nyújtott koponyával, vagy nagy ferde szemekkel ábrázolták. Ezek kozül is kiemelkednek azok az alkotások, amelyek Mexikóban kerültek elő. Keletkezésüket az azték korra teszik.
Az aztékok jóval a maják után éltek. A mexikák vagy aztékok a Nahuatl kultúra emberei voltak, akik Mezoamerika területén éltek a 14. és 16. század között.


Ferde szemek, a fej homlokán egy mostani ufo elképzelésre hasonlító repülő tárgy vésete látható.

 

Ojuelos városban, a mexikói Jalisco tartományban az elmúlt 50-60 évben több helyi család összesen mintegy 400 leletet gyűjtött össze azzal a vággyal, hogy egy napon megnyitják a saját múzeumukat, és nyilvánosságra hozzák ezeket a különös tárgyakat.


Ferde szemű lény ül ebben a szerkezetben


A kis tárgy másik oldala egyértelművé teszi a szerkezetet, és nagyon hasonlit a mai ufo megfigyelésekhez


Ebbe a kőbe azt a jelenetet vésték be, amint a repülő szerkezetből a földre száll egy ember formájú lény.

Érdemes lenne ezeket a leleteket alaposabban megvizsgálni, honnan erednek ezek a formák, mi a valóságalapja ezeknek az ábrázolásoknak. Talán ezek lehetnek tanui egy földönkívüli civilizáció földi látogatásának.

 

Webcam Fuengirola

csak egy kattintás és élőben nézhető a fuengirolai tengerpartVár a Costa del Sol

 


 

 
 

 

cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china cheap nba jerseys from china wholesale nba jerseys from china discount nba jerseys from china